Chilli a cierna ribezla

Ostatní recepty s chilli
martin.s
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: 30 srp 2020 15:39
Reputace: 0
Obrázky: 0

Chilli a cierna ribezla

Příspěvekod martin.s » 04 črc 2021 20:44

zdar borci
Tento rok mam plnu prdel tychto ciernych bobul , neskusal niekto omacku alebo nieco v kombinacii s chilli?

Uživatelský avatar
Chozee77
Stálý člen
Příspěvky: 1405
Registrován: 11 bře 2017 13:45
Reputace: 2321
Obrázky: 0
Bydliště: Prostějov 223m n.m.

Re: Chilli a cierna ribezla

Příspěvekod Chozee77 » 05 črc 2021 13:50

To by mohla být prda 😋 černé rybyzlo je dobrota...😎 No já bych zkusil tak že bych se podíval na jiné racepty a vyměnil ovoce za blek koule 😁 a měl bych i název pro výsledný produkt, nabízí se to samo...bude to asi hodně tmavé, tak by to mohl být Hot Asfalt 😎🤟
Vyhodili ho z okna!!! Tůnu... Tůnu??? Tolik toho zas nebylo...🤟😎 Jára Da Cimrman

martin.s
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: 30 srp 2020 15:39
Reputace: 0
Obrázky: 0

Re: Chilli a cierna ribezla

Příspěvekod martin.s » 05 črc 2021 13:59

No len vacsinou sa pouziva sladke ovocie ale ribezla cierna je skor kysla ..

Uživatelský avatar
gandalf
Stálý člen
Příspěvky: 1941
Registrován: 20 srp 2011 19:49
Reputace: 1783
Obrázky: 0
Bydliště: Netolice
Kontaktovat uživatele:

Re: Chilli a cierna ribezla

Příspěvekod gandalf » 05 črc 2021 16:49

Já jí dělám běžně - jak černou, tak červenou. Výborná!

martin.s
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: 30 srp 2020 15:39
Reputace: 0
Obrázky: 0

Re: Chilli a cierna ribezla

Příspěvekod martin.s » 06 črc 2021 15:31

Prezradis nejaky recept?

Uživatelský avatar
gandalf
Stálý člen
Příspěvky: 1941
Registrován: 20 srp 2011 19:49
Reputace: 1783
Obrázky: 0
Bydliště: Netolice
Kontaktovat uživatele:

Re: Chilli a cierna ribezla

Příspěvekod gandalf » 06 črc 2021 21:52

Nepsal jsem to tady už v minulosti? Nic na tom nemůžeš pokazit - černý/červený rybíz, koření, cukr, chilli. Pokud možno bez vody! Uvaříš, udusíš /chilli nakonec/, rozmixuješ, dáš do sklenic a zavaříš. Nic na tom není. Podle nálady tam můžeš přidat i zázvor, nedá se to pokazit. Musíš ochutnávat a ladit i koření a zapojit fantazii. Někdy jsem dával i rumové aroma, ale opatrně, tekutý kouř - taky opatrně, aby to nehořklo. Parádní zejména ke grilovanému masu. Svěží, sladko-kyselá skvěle doplňuje chuť masa .... Jo, nezapomeň že horká omáčka se zdá ostřejší, po vychlazení "zeslábne".


Zpět na „Ostatní chilli recepty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů