zdar borci
Tento rok mam plnu prdel tychto ciernych bobul , neskusal niekto omacku alebo nieco v kombinacii s chilli?
Chilli a cierna ribezla
- Chozee77
- Stálý člen
- Příspěvky: 1513
- Registrován: 11 bře 2017 13:45
- Reputace: 2847
- Obrázky: 0
- Bydliště: Prostějov 223m n.m.
Re: Chilli a cierna ribezla
To by mohla být prda černé rybyzlo je dobrota... No já bych zkusil tak že bych se podíval na jiné racepty a vyměnil ovoce za blek koule a měl bych i název pro výsledný produkt, nabízí se to samo...bude to asi hodně tmavé, tak by to mohl být Hot Asfalt
Vyhodili ho z okna!!! Tůnu... Tůnu??? Tolik toho zas nebylo... Jára Da Cimrman
Re: Chilli a cierna ribezla
No len vacsinou sa pouziva sladke ovocie ale ribezla cierna je skor kysla ..
- gandalf
- Stálý člen
- Příspěvky: 2122
- Registrován: 20 srp 2011 19:49
- Reputace: 2411
- Obrázky: 0
- Bydliště: Netolice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chilli a cierna ribezla
Já jí dělám běžně - jak černou, tak červenou. Výborná!
Re: Chilli a cierna ribezla
Prezradis nejaky recept?
- gandalf
- Stálý člen
- Příspěvky: 2122
- Registrován: 20 srp 2011 19:49
- Reputace: 2411
- Obrázky: 0
- Bydliště: Netolice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chilli a cierna ribezla
Nepsal jsem to tady už v minulosti? Nic na tom nemůžeš pokazit - černý/červený rybíz, koření, cukr, chilli. Pokud možno bez vody! Uvaříš, udusíš /chilli nakonec/, rozmixuješ, dáš do sklenic a zavaříš. Nic na tom není. Podle nálady tam můžeš přidat i zázvor, nedá se to pokazit. Musíš ochutnávat a ladit i koření a zapojit fantazii. Někdy jsem dával i rumové aroma, ale opatrně, tekutý kouř - taky opatrně, aby to nehořklo. Parádní zejména ke grilovanému masu. Svěží, sladko-kyselá skvěle doplňuje chuť masa .... Jo, nezapomeň že horká omáčka se zdá ostřejší, po vychlazení "zeslábne".
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti