Znáte někdo? www.koreni-semena váš názor.

Ptejte se na cokoliv, žádná otázka není špatná
bigal
Nováček
Reputace: 0
Obrázky: 0

Znáte někdo? www.koreni-semena váš názor.

Příspěvekod bigal » 10 říj 2012 13:44

Zdravím vespolek, nedávno (v létě) jsem narazil na stránky koreni-semena.cz kde jsem spíš sháněl koření. Lajdácky jsem procházel stránky a až po čase jsem zjistil že jsou tam i čili papričky. Zaráží mne množství druhů. Objednal jsem koření a potvrdil. Přišlo obratem potvrzení na mail. Protože jsem neobjednal vše co jsem chtěl, tak jsem napsal e-mail s opravou, přišla mi odpověděl error 550 mail nelze doručit. Mně to připadá že stránky jsou mrtvý.

TashonkaWitko
Stálý člen
Reputace: 1

Re: Znáte někdo? www.koreni-semena.cz váš názor.

Příspěvekod TashonkaWitko » 10 říj 2012 19:15

nechci nikomu skodit, ale kdyz vidim jak ty stranky vypadaji, tak by si od nich nevyzadal ani vzorek zdarma. Pokud nekdo nema chut, cas, energii, schopnosti udelat alespon poradnou prezentaci toho co prodava, co od nej cekat pri obchodovani ? Mozna se pletu, ale ja z tech stranek vypadl asi po 3 minutach nezajimavyho klikani

Hami
Stálý člen
Reputace: 3

Příspěvekod Hami » 10 říj 2012 20:00

JJ, souhlasím. Je to hoooodně podezřelé!

queenas
Stálý člen
Reputace: 78

Příspěvekod queenas » 10 říj 2012 23:24

No jelikož tam mají v nabídce 347 stránek chilli semínek a na každé stránce minimálně k dispozici 15druhů, tak jsou asi největší eshop se semínkama chilli papriček na světě nebo je to fake.. navíc ten kontakt, to mluví za vše... žádná adresa.. pravopisné chyby.

bigal
Nováček

Příspěvekod bigal » 11 říj 2012 20:28

No, mě to připadá jako podfuk, s těma kartama, za 500 Kč zákaznická karta??? Spousta lidí pošle ty prašule a už je neuvidí. Na zkoušku jsem objednal pár koření. Uvidím jestli se do pěti neděl (garance vyřízení zásilky) dočkám aspoň toho že , "přijata" bude "vyřizuje se". Ale moc nevěřím.

TashonkaWitko
Stálý člen
Reputace: 1

Příspěvekod TashonkaWitko » 11 říj 2012 20:35

ja bych to zas jako "drsnej podfuk" nevidel ... mne to spis prijde, ze nejaky nadsenec se nekde dostal k moznosti dovezt, pripadne nakoupit koreni. Nejen to, co se vali na pultech kdejaky vecerky, ale i takovy to vzacnejsi. A k tomu seminka. No a jak byl nadsenej, tak proste prevzal celou nabidku toho svyho dodavatele a hodil to na net. Jakoze kdyz to bude nekdo chtit, tak to koupi a pak proda. Bysnys, voe ... Napad dobrej, ale asi nejak nedomyslel tu siri toho sortimentu a nezvlada .. proto chybi podrobnejsi popisky, atd .. cely je to "spichly horkou jehlou" .. napad a umysl asi dobrej, ale provedeni uz ne ... ovsem to nic nemeni na tom, ze bych tam nekoupil ani mletej pepr.

Wiking
Stálý člen

Re: Znáte někdo? www.koreni-semena váš názor.

Příspěvekod Wiking » 04 lis 2012 20:53

Muj nazor: pres 300 (!!) stranek s chilliseminkama, nikde ani 1 fotka a jako kontakt mobil a meil.. zadna adresa, jmeno atd..
Tak tomuhle rikam tezka oje**vka :-)
[glow=red]A Chili a Day keeps the Doctor away!!![/glow]

Dr.Pedr
Stálý člen
Reputace: 159

Re: Znáte někdo? www.koreni-semena váš názor.

Příspěvekod Dr.Pedr » 09 lis 2012 15:38

Nebrat !! tohle jsou podle mého podvodníci !!!

KDO CHCE JISTOTU... http://nasinec.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Zpět na „Začátečnický koutek“