Znáte někdo? www.koreni-semena váš názor.
Znáte někdo? www.koreni-semena váš názor.
Zdravím vespolek, nedávno (v létě) jsem narazil na stránky koreni-semena.cz kde jsem spíš sháněl koření. Lajdácky jsem procházel stránky a až po čase jsem zjistil že jsou tam i čili papričky. Zaráží mne množství druhů. Objednal jsem koření a potvrdil. Přišlo obratem potvrzení na mail. Protože jsem neobjednal vše co jsem chtěl, tak jsem napsal e-mail s opravou, přišla mi odpověděl error 550 mail nelze doručit. Mně to připadá že stránky jsou mrtvý.
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
Re: Znáte někdo? www.koreni-semena.cz váš názor.
nechci nikomu skodit, ale kdyz vidim jak ty stranky vypadaji, tak by si od nich nevyzadal ani vzorek zdarma. Pokud nekdo nema chut, cas, energii, schopnosti udelat alespon poradnou prezentaci toho co prodava, co od nej cekat pri obchodovani ? Mozna se pletu, ale ja z tech stranek vypadl asi po 3 minutach nezajimavyho klikani
- Hami
- Stálý člen
- Reputace: 3
JJ, souhlasím. Je to hoooodně podezřelé!
No jelikož tam mají v nabídce 347 stránek chilli semínek a na každé stránce minimálně k dispozici 15druhů, tak jsou asi největší eshop se semínkama chilli papriček na světě nebo je to fake.. navíc ten kontakt, to mluví za vše... žádná adresa.. pravopisné chyby.
No, mě to připadá jako podfuk, s těma kartama, za 500 Kč zákaznická karta??? Spousta lidí pošle ty prašule a už je neuvidí. Na zkoušku jsem objednal pár koření. Uvidím jestli se do pěti neděl (garance vyřízení zásilky) dočkám aspoň toho že , "přijata" bude "vyřizuje se". Ale moc nevěřím.
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
ja bych to zas jako "drsnej podfuk" nevidel ... mne to spis prijde, ze nejaky nadsenec se nekde dostal k moznosti dovezt, pripadne nakoupit koreni. Nejen to, co se vali na pultech kdejaky vecerky, ale i takovy to vzacnejsi. A k tomu seminka. No a jak byl nadsenej, tak proste prevzal celou nabidku toho svyho dodavatele a hodil to na net. Jakoze kdyz to bude nekdo chtit, tak to koupi a pak proda. Bysnys, voe ... Napad dobrej, ale asi nejak nedomyslel tu siri toho sortimentu a nezvlada .. proto chybi podrobnejsi popisky, atd .. cely je to "spichly horkou jehlou" .. napad a umysl asi dobrej, ale provedeni uz ne ... ovsem to nic nemeni na tom, ze bych tam nekoupil ani mletej pepr.
-
- Stálý člen
- Reputace: 0
Re: Znáte někdo? www.koreni-semena váš názor.
Muj nazor: pres 300 (!!) stranek s chilliseminkama, nikde ani 1 fotka a jako kontakt mobil a meil.. zadna adresa, jmeno atd..
Tak tomuhle rikam tezka oje**vka
Tak tomuhle rikam tezka oje**vka

[glow=red]A Chili a Day keeps the Doctor away!!![/glow]
- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
Re: Znáte někdo? www.koreni-semena váš názor.
Nebrat !! tohle jsou podle mého podvodníci !!!
KDO CHCE JISTOTU... http://nasinec.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
KDO CHCE JISTOTU... http://nasinec.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;