baj vočko celkově se daří líp než první vlně

Čerstvě přesazená zkušební rajčátka do 0,5L vypadají libově, všechny jedou stejně, žádný opozdilec.
Cca po 25 dnech od výsevu nasazeno...ajajaj

Čekání na úrodu tentokrát proloženo uzenou bočinou. Prezentace nic moc, nebyl čas muselo se hned zakrojit

No aby to uzení nebylo stereotypní, občas přihodím sejra. Tentokrát s chilli, šunkou, citronový tymián, vlašské ořechy a petrželkou . Kadeřavka sýru dodá šťavnatost a rozhodně (možná překvapivě) je fajn.

Pravdu máš, tož jak jsem mohl čut, že to rajče vzejde všechno tak betelně a bude "valit vostošest". Byla jen taká zkušebka...Jen mě zajímají ty Latašky, jak pofrčí. Polovinu těchto rajčat stejně daruju.
 Pravdu máš, tož jak jsem mohl čut, že to rajče vzejde všechno tak betelně a bude "valit vostošest". Byla jen taká zkušebka...Jen mě zajímají ty Latašky, jak pofrčí. Polovinu těchto rajčat stejně daruju.  Vlastně to moc nevadí, když koukám na ty Ajiny, tak těch "metrovek asi bude víc". Jináč máme dvě okna s výškou 1,7 m
 Vlastně to moc nevadí, když koukám na ty Ajiny, tak těch "metrovek asi bude víc". Jináč máme dvě okna s výškou 1,7 m  takže ať valej. Hlavní rajče vyseju příští týden, to je cajk.
 takže ať valej. Hlavní rajče vyseju příští týden, to je cajk. 

Ta věta pokračuje, jsou tam tři tečky...je jich moc, co mi chtějí udělat radost
 Ta věta pokračuje, jsou tam tři tečky...je jich moc, co mi chtějí udělat radost