Ahoj vážení Mičurinci. Chtěl bych poděkovat panu JurassicChilli za to že můj nápad nazval ambicí

Samozřejmě , že jsem tady na fóru někdy i několikrát denně, chytám novinky a informace a někdy se pokouším nějaký nápad zapasovat do svých podmínek a použít. Popravdě na tenhle nápad mě přivedly dvě věci. Zaprvé jsem nikdy nepěstoval ,,Kápii´´ a byl jsem překvapen jak bombasticky mi roste.Zadruhé, když se na zmíněných Palermech objevily první květy, které se svou velikostí a jakousi masivností nabízí k podobným věcem jako je jejich,,mrzačení´´ v zájmu vědy. A vlastně za třetí vloni se mi na rostlinách, které byli původně Fireflame a vyséval jsem je opakovaně už ze svých semen objevovaly některé plody které svědčily o sprcnutí se s Jalapeňem SH, což by odpovídalo, pro nedostatek místa byly v předešlém roce v jednom truhlíku.Osobně bych se asi ubíral, pokud bych měl ty ambice spíše k papričkám s mírným palem, u kterých trochu postrádám tu bombastickou tvarovou specifiku těch vykroucených milionovek.Taky se mi hodně líbí černý nebo hnědý plody, dosud jsem třeba neměl Black pearl a na těchto druzích mě fascinuje ta barevná metamorfoza. Ještě jsem si vzpomněl na jeden znak, který mě přivedl na nápad s tou ,,Kápií´´ je to nosnost tý annumky.Tím myslím i stonek protože takovou tyč u tak mladý rostliny to se u chilli nevidí.