Me treba klasicke habanero uz nebavi, myslim co se tyce chuti. Do jidla nebo koreni je super, ale kdyz vezmu v potaz prikusovani syrove k jidlu nebo na syrovo do salatu, tak radsi zaexperimentuji. Zlute, oranzove ani cervene haba uz nemusim. Jacques je super a cokoladove neni spatne, chtel bych nekdy zkusit Habanero Kukulkan.
Ta Fatalii je o dost lepsi a chutnejsi, alespon pro me. Pri podobne palivosti.
Zkousel jsem letos nejake Jala, ale moc nepalilo, coz je zbytecne zabrane misto na balkone
Pristi sezonu jasne vidim na ROF, Peito de Moca, Fatalii White....tj druhy co pestuji i ted. + pridam neco dalsiho k beznemu chroupani. Mozna dokonce znova i tu Ajinu Pineapple, i kdyz ten ker je takovej divne rozlezlej, neni to moc hezky ker a vynosnost na ten zabrany prostor je spis podprumer.
Tech Peito zasadim vice nez 2 kere, jsou super vynosne a chutove bomba. Takove palive kapky tvarem.
Chutove jasna chineska, ale zadna hnusna pachut. Skvela se da jist i se seminky a nemeni to zasadne chut.
Krasny kerik s desitkami az stovkami plodu.