Ale samozřejmě, že rozumíme vtipu, musí to být vtip, protože pokud není pak dotyčný pisatel v životě neviděl jahodu zahradní. Nedělám si iluze o velikosti svého uměleckého talentu, našel jsem starou konev, tak jsem se rozhodl ji vylepšit a protože mi trochu hrabe směrem k chilli byl už jen krok k rozkliknutí složky s databází mých rostlin a pokusit se nějakou vymalovat. Beru to celé jako srandu, taková spíš dekorace mého domácího chillikoutku.
Re: Lobo Ano trefil jsi Dorset Nagu, volně pojatou předlohou mi byl obrázek stažený ze Semínek- chilli. V druhém případě ne, není v mé databázi Korál, nýbrž chilli jehož fotky mám ve vláknu a jde od černé, přes zelenou, až zelenožlutou do červené.....annumka s drsným jménem, skládajícím se ze tří slov, každý je součástí jména nebo symbolu rockový kapely.PS: Jo a konev je to jenom jedna.....obrázky jsou z obou stran
Re: Matoha Víš chlape, když jsem někde poměrně novej, a v každým druhým příspěvku se vyjadřuju převážně-nevážně a to ještě ne dvakrát zasvěceně, nemůžu čekat, že mě všichni pochopí byť jsem vše myslel sebelépe.Mě osobně je každá sranda blízká, což je možná pochopitelný i z mého podpisu.
No nic pánové ať se Vám daří, pěkně pohnojte, neboť mě 3 dnešní deště tutově vyplavily koňský granule, které protekly substrátem Jak Vltava Prahou v roce 2002 a více Slunce nejen v duši.