A protože to jsou No name odrůdy z tamního trhu tak jsem je očísloval 1 - 3.
Paprička č.1 :
Její tvar mi nejvíce připomínal tvar Habanera i když je pravdou, že tato je více protažená, po rozříznutí jsem očekával vůni Chinensky ale byla úplně jiná květinová a byla mi povědomá ale nevědl jsem kam zařadit. Hned jsem si všimnul silnější stěny papričky a nevěděl co mám čekat, tak jsem si z půlky dal půlku. Chuť byla skvěla osvěžující, rozhodně to nechutnalo jako Chinenska ..... Palem byla ostrá ale přitom v pohodě snesitelná.
Paprička č. 2 :
Tvar téhle papričky mi připomíná něco mezi Atomic Starfish a Squash Jamaican. I na to jak byla paprička malá obsahovala velké množství semen a opět voněla jako ta předchozí. Chuťově byla srovnatelná s předchozí papričkou a palem byla slabá asi jako slovenská pálivá paprika. Už ted jsem tušil že by to mohli být papričky rodu Baccatum.
Paprička č. 3 :
Rozhodně největší ze všech. Také obsahovala hodně semen a opět voněla jako kytky. Chuťově byla srovnatelná s Bishopem a já už na jisto věděl že je to Baccatum. Palem byla nejsilnější a hezyk jsem při její konzumaci zrudnul a pěkně mi hořel jazyk i přes to to byla ale chuťovka.
Muj osobní typ co by to mohlo konkrétně být za odrůdu je : AJI BENITO.
Pedro děkuji ti moc za tyhle super odrůdy a skvělý gurmánský zážitek. Rozhodně tyhle odrůdy příští rok vysadím jso opravdu TOP.