Povedla se Vám vyfotit pěkná fotka na které je třeba chilli?
Podařil se Vám nějaký pěstitelský úspěch o který byste se rádi podělili s ostatními uživateli?
Pokud ano, tak zde přidávejte Vaše obrázky a případné povídání!
Pochlubte se!
Pochlubte se!
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3122
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pochlubte se!
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- BigVD
- Stálý člen
- Reputace: 626
Chápu dobře, že je toto vlákno určeno pro jedinečné fotografie, které je škoda utopit v osobní galerii a zároveň zde není místo pro běžnou fotodokumentaci?
Takže fotky stylu "už mi to červená" sem nepatří, ale například "romantická fotografie dvou chilli papriček při západu slunce s masovým vrahem v pozadí" je pro toto vlákno jak vyšitá?

Takže fotky stylu "už mi to červená" sem nepatří, ale například "romantická fotografie dvou chilli papriček při západu slunce s masovým vrahem v pozadí" je pro toto vlákno jak vyšitá?

".....A tak jako při kousnutí do Nagy, jsem při prvních pokusech o pěst chilli zažíval blaženost, jakési uspokojení, které žádná jiná činnost nepřináší. Záhy na to mne chytla ona závislost, která neustále stoupá, tak jako pal Nagy....."
Sezóna 2019, 2018, 2017, 2016
Sezóna 2019, 2018, 2017, 2016
Shrnul jsi to přesně k čemu má být tohle téma!BigVD píše:Chápu dobře, že je toto vlákno určeno pro jedinečné fotografie, které je škoda utopit v osobní galerii a zároveň zde není místo pro běžnou fotodokumentaci?![]()

- JurassicChilli
- Stálý člen
- Reputace: 583