Dámy a pánové,
jsou Vánoce a tak přichází Ježíšek Vážným zájemcům zašlu zdarma k degustaci africkou specialitu Akabanga (20 ml), což je chilli olej ze žlutých papriček (nejspíše habanero), pravý nefalšovaný zemědělský to produkt Rwandy. Osobně vyzkoušeno, hodnocení výborné
Bližší info zde: http://www.akabanga4u.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Do Štědrého dne se to k vám bohužel už nedostane, tak snad se nebudete zlobit, když budu nadělovat mezi svátky a po Novém roce.
Hezké Vánoce všem!
Akabanga
Re: Akabanga
To by mohlo být dobrý ;-) to bych ochutnal
Re: Akabanga
Hmm to vypadá celkem dobře ale je mi trochu trapné si ti říkat o vzorek, leda že bych naoplátku uvaři lsvoji olbíbenou chilli omáčku z Jolokiíí a poslal na revanž
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1367
- Registrován: 09 srp 2012 18:40
- Reputace: 3321
- Obrázky: 0
- Bydliště: Žopy
Re: Akabanga
Zdar Pane! Ačkoliv sem nějakou dobu v Africe pobýval na tohle sem tam nikde nenarazil...jestli Ti jěště nějakej vzoreček zbyl,tak bych rád poprosil za výměnu nějakých semínek?
Re: Akabanga
Tak včera dorazila zásilka od Colostomizera a musím říct že j to opravdu paráda, hned jsem si dal několik kapek na lžičku a ta krásná chuť Habaneros zjemněná olejíčkem je luxus. Dokážu si to představit jako dochucovadlo do salátů a nebo do polévek, opravdu luxus, moc děkuju za zaslání KARMA +
Re: Akabanga
Tak a teď prolomit recept a zkusit podomácku
- Colostomizer
- Stálý člen
- Příspěvky: 1084
- Registrován: 01 bře 2014 14:45
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Re: Akabanga
Jsem rád, že zásilka dorazila v pořádku, že Tě její obsah potěšil a že chutná! Pošta zlehka překvapila rychlostí dodánílobo píše:Tak včera dorazila zásilka od Colostomizera a musím říct že j to opravdu paráda, hned jsem si dal několik kapek na lžičku a ta krásná chuť Habaneros zjemněná olejíčkem je luxus. Dokážu si to představit jako dochucovadlo do salátů a nebo do polévek, opravdu luxus, moc děkuju za zaslání KARMA +
Akabangu používám přesně jak píšeš ... pár kapek na jídlo na talíři, speciálně do polévek ... třeba do takové dýňové
-- 01 led 2015 14:17 --
Myslím, že to není nic technologicky náročného Jde jenom o to zjistit, jestli to dělají z čerstvých nebo ze sušených plodů a zda za tepla nebo za studena. Osobně si myslím, že to je výsledek macerace namletých sušených papriček v zahřátém oleji ... Zkusím proniknout přímo do fabrikyBlueShark píše:Tak a teď prolomit recept a zkusit podomácku
Re: Akabanga
Tak uz mi Akabanga skoro dosla, odhaduju ze tam mam jeste tak na tri pouziti a je fuuc. Coz me mrzi, posledni dobou jsem ji daval fakt vsude, uvazuji o vetsim nakupu tyhlle dobroty. Colostomizere kolik je postovny z Afriky ?? Dik
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů