Tak mi vcera prisel balicek ze Spojeneho kralovstvy:

To jen tak pro predstavu jak to ty kluci anglicky posilaj.
A takhle to vypada z celkoveho pohledu:
Postune vam budu sprostredkovavat veci kterese mi povede ochutnat nebo mi mi palivy pratele alespon zdeli jak jim chutnaly.
Hot-headz! chipotle mustard:

Bramburky jsou slabsi palivosti i kdyz na obalu je uvedeno "medium" kedzto Habanero inferno je oznaceno jako "very hot" prijde mi tem rozdil markantni.Po otevreni pitliku me zaujala vune uzenych jalapenos ale co je prekvapive az podezrele zajimave je fakt ze po vlozeni do "huby" me zaujala vune horcice ktera byla pomerne intenzivni a po chvilce se vytratila.Nejdriv nastoupi chut Chipotles s jemnou palivosti ktera se pri polikani rozvine do chuti horcice(o jaky druh se konkretne jedna vam nereknu jelikoz nejsem znalec) ktera mi i pres muj "odpor" k horcicim nevadila.
Bramburky hodnotim jako rdarily produkt se zajimavou nevsednou chuti.
Grim reaper Hell Riser:

Mlecna cokolada co neni tak uplne mlecna.Chuti mi prijde nekde na pul ceste mezi mlecnou a hockou se znacne velkym podilem kakaa.Kakao dominuje chuti tyhle cokolady s vyraznim podtonem noveho koreni.Musim ale konstatovat ze je o neco min paliva nez Purgatory od stejneho vyrobce ale mozna je ho v pouziti osrejsich chuti a palivost se v jejich koncertu trochu straci co ve finalnim zneni vudec neni na skodu.
Cokoladu vnimam tak trochu jako takove palive "kavovve zrno" v kakaove variante.
Hot-headz! Habanero pepper sauce:

Mel jsem moznost ochutnet tuhle omacku i kdyz primarne nebila urcena pro me.Omacka je vyrazne kysela ale meni to takova kyselost jako znam z jinych omacek.Tahle kyselost je cista prirovnatelna k 8% octo co si kupuji v kramu doplnena chuti cesneku a jemnym podtextem Habanera.Palivost je mirnejsi(rekl bych pro mene odolne konzumenty) ale celkova chut je prijemna a nezvikle zajimava.
Uzena mleta Naga:

Co by jsem mel napsat k tomuhle???
Snad jen:"Vydeli ste,chutnali ste,mely ste nebo ste o ni ninimalne slisely."
Vostry to,pali to a voni to mo cerstve schoreny dreveny kulne!!!
Tenhle nakup co se vyjinecnosti chuti tice se moc vydaril a tesim se na dalsi uz za malou chvili.
AŤ PÁLÍ PŘÁTELÉ!!!