Omáčky z Lidlu
- matoha
- Stálý člen
- Reputace: 564
- Obrázky: 0
- Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)
Re: Omáčky z Lidlu
to piri piri je tiež v kyseline naložené alebo sa to dá?
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, to jsem nemel, pokud na obalu najdu nejakej hnus nekupuji, ber to radeji jako tip. 

kupuji rád thajskou chili omáčku. podle mého názoru je docela hodná
(kupoval jsem na sapě) . kromě toho libí se mi omáčky od Heinz, ale jsou drahý a malý, pro mě toho nestáčí na dlouho
ale aby ušetřit snažím se nakupovat v období slev na eshopech, tehdy možně koupit různých oblíbených omáček na dlouho
.

- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Kontaktovat uživatele:
Tak včera večer jsem se dostal do Lidlu... akce mexiko sice pryč, ale měli tam par veci jeste. Koupil jsem ty sladkoslané Jalapeno a není to vůbec špatný! Takže kdo jeste můžete, klidne kupte...
- matoha
- Stálý člen
aké sladkoslané?ja som mal kysloslané 

- JurassicChilli
- Stálý člen
- Reputace: 583
Tých nakladaných Jalapeňo z Lidlu sa musím aj ja trochu zastať.
Mne veľmi chutia. Kyslosť akurátna. Mám rád, keď nálev má aj nejaké grády a chuť a nie keď je len ako mierne prichutená voda. 

- matoha
- Stálý člen
chalani keď má niekto rád silno kyslé a nevadí mu dosť presolené..asi máme rozdielne chute.aj ja mám rád ostrejší silne ochutený nálev ale nie ocot so soľou.pozrite si zloženie v tom náleve dokopy nič nie je dokonca ani kúsok cukru tam nedali.u mňa určite nie a viac to nekúpim ani to nikomu nebudem odporúčať.u mňa je to zničené jalapeno ktoré bolo škoda dať do takéhoto nálevu.
- franco
- Stálý člen
- Reputace: 134
Tie papričky zavárali v Turecku. Turci nedávajú cukor ani sladidlá do nálevu, aj keď som bol v Turecku v žiadnej zaváranej zelenine nebol cukor ani sladidlo. Nálev majú len voda, ocot a soľ.matoha píše: ↑01 bře 2017 19:14chalani keď má niekto rád silno kyslé a nevadí mu dosť presolené..asi máme rozdielne chute.aj ja mám rád ostrejší silne ochutený nálev ale nie ocot so soľou.pozrite si zloženie v tom náleve dokopy nič nie je dokonca ani kúsok cukru tam nedali.u mňa určite nie a viac to nekúpim ani to nikomu nebudem odporúčať.u mňa je to zničené jalapeno ktoré bolo škoda dať do takéhoto nálevu.