saimské dvojče
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: saimské dvojče
Wau, tak to je bomba
Sadil jsem už víc jak tisíc semínek paprik, ale tohle se mi ještě nestalo
Bonsai z toho udělej :P

-
- Stálý člen
- Reputace: 4
Aj mne tento rok vyrastol takytol mali mutant
tak dufam, ze prezije a aj daco urodi 

- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
To je parááda
...jak na to tak koukám ...tak to budou ,,dvě slepená semínka,, a jak to kvítí rostlo tak se oddenek obou rostlinek do sebe vzájemně zakořenil...myslím teda...

Ne ne, fakt jen peclive jedno seminko do kazde jiffy. uz kdyz to klicilo jsem si rikal, ze je ten klicek nejakej divne dvojitejDr.Pedr píše:,,dvě slepená semínka,, a jak to kvítí rostlo tak se oddenek obou rostlinek do sebe vzájemně zakořenil...myslím teda...![]()

A na bonsaj se uplne necitim, zase takovy odbornik nejsem, abych uz "vyrabel" bonsaje:-)
již jednou jsem takovou kitičku měl a vyrostla zní nádherná dáma jediný problém byl že neplodila ani nenasadila květy ale u tebe to může být jine
ať roste

Jako jsou někdy vajíčka s dvěma žloudky, tak se někdy najdou i semínka se dvěma zárodky. Jak už napsal Proki73, bude z toho krásný keřík, dost možná bez plodů. Byl by z toho krásný bonsai.
Mac píše:Jako jsou někdy vajíčka s dvěma žloudky, tak se někdy najdou i semínka se dvěma zárodky. Jak už napsal Proki73, bude z toho krásný keřík, dost možná bez plodů. Byl by z toho krásný bonsai.