Zdárek,
objednal som z eshopu Vitality Komplex na paradajky a papriky. Dátum výroby 06/2018, hmmm. Na fľaši píšu, Minimálna trvanlivosť 5 rokov (+skladovacie podmienky). Mám dilemu či to teda vrátiť (nechce sa mi to moc riešiť), alebo ho používať aj po záruke. Môže sa to nejako "pokaziť"? Má niekto skúsenosti s použitím hnojív po záruke? Díkes.
Jaká používáte hnojiva na papričky?
- Blixa
- Stálý člen
- Reputace: 1328
- Obrázky: 0
Re: Jaká používáte hnojiva na papričky?
Hudobná výchova no.29 - Tisíc let - ...možná že spíme všichni...
-
- Stálý člen
- Reputace: 2977
- Kontaktovat uživatele:
-
- Stálý člen
- Reputace: 1149
Předpokládám, že by to neměl být větší problém z hlediska použití.
Ale určitě bych minimálně kontaktoval prodejce a požadoval nějakou slevu - předpokládám, že to nebylo prodáváno jako prošlé.
Ale určitě bych minimálně kontaktoval prodejce a požadoval nějakou slevu - předpokládám, že to nebylo prodáváno jako prošlé.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9559
- Kontaktovat uživatele:
To bych asi neřešil u tohoto.
-
- Stálý člen
- Reputace: 1149
Na to právě ale předpokládám prodejce spoléhá - že si to zákazník nechá líbit a nekvákne. Vím že jde z hlediska financí o prd, ale takové chování by nemělo být tolerováno. V médiích se neustále brečí o tom, jak je u nás draho a jak nás šidí - přitom si za to můžeme sami. Lidi kupují i zjevně předražené a nekvalitní zboží a drží pysk. Já sem myslím celkem klidnej člověk a snažím se problémy řešit smírně, ale jak se mnou někdo zkouší vydrbat, tak mě bouchnou saze. Stačila mě jednou vytočit dost arogantní reakce prodejce k reklamaci a málem to šlo k soudu - nakonec se do toho vložil oficiální distributor a já dostal novej telefon přímo od něj - co si pak řekli s tím prodejcem už nevím, ale zacvakali i znalecký posudky. Věřím tomu, že dost prodejců to prostě zkusí a jelikož mu to většinou projde, tak vlastně nemá důvod přestat a bude to dál zkoušet.
Naposledy upravil 1 dne Mikymoto; celkem upraveno 18x.
- Blixa
- Stálý člen
- Reputace: 1328
Ok, rozumiem. Kontaktoval som predajcu, tak uvidíme ako sa k tomu postaví.
Díky.
Díky.
Hudobná výchova no.29 - Tisíc let - ...možná že spíme všichni...
Zdravím Je potřeba něčím do začátku pohnojit substrát (univerzal od Mountfieldu) který uvádí že je předhnojený cca na 6 týdnů ? Nějak nejsem přesvědčený ,že je tomu tak. Vypadá hezky ale nějak postrádám v origo.otevřeném pytli vizuálně použité hnojivo , eventuálně jestli by jste se někdo přiklonili k preventivnímu přihnojení pro vysazení rostlin na stanoviště ? Uvítám veškeré poskytnuté rady skalních pěstitelů. Děkuji. Antonín