
Takže jsem provedl inventůru semeniště a vyseparoval odrůdy, které budou mít tu čest užívat si mé péče. Do výběru hodně zasáhla kontrola datumovek na pytlíčcích a tak šly přednostně do výběru ty nejstarší, co v tašce byly - pokud nevylezou, tak už mám v hlavě náhradníky. Letošní startovní listina vypadá takto:
Pálivky
c. annuum
Corno Di Toro Giallo ..... 0 - 500 SHU
Elephant's Trunk ..... 10 000 - 30 000 SHU
Jalapeno Big Pit ..... 0 - 10 000 SHU
Jalapeno Maylon ..... 2 000 - 10 000 SHU
Jalapeno TAM ..... 1 000 - 3 500 SHU
Joe's Long ..... 10 000 - 30 000 SHU
Shishito ..... 5 000 - 15 000 SHU
Tequila Sunrise ..... 500 - 1 500 SHU
c. baccatuum
Aji Camosca Isolato ..... 25 000 - 30 000 SHU
Apricot Apple ..... 500 - 1 500 SHU
Crumply Salmon ..... 5000 SHU
Fragrant Bellini ..... ? SHU
c. chinense
Aji Charapita ..... 50 000 - 100 000 SHU
Grenada Seasoning ..... 10 000 - 30 000 SHU (zimující)
Habanada ..... 0 - 1 000 SHU
NuMex Habanero Suave Orange ..... 800 SHU
Pimenta Luna ..... 0 - 1 000 SHU
c. pubescens
Rocoto CAP 363 ..... 30 000 - 50 000 SHU (zimující)
Rocoto Marlene ..... 25 000 - 50 000 SHU (zimující)
Sladké
c. annuum
Amy
Ariane
Benxi
Caramel
Cynthia F1
Ferenc Tender
Hamík
Palermo
Ramiro
Rubinova
Sukari
Yellow monster
Původně bylo v plánu zazimovat ještě i Habanada a Pimenta Luna. Bohužel jsem to začal řešit moc pozdě a holky nepřežily šok při přesazování a přesunu. A jako bonus si teď užívám hromadu broučků v baráku, bo se potvory probraly po přesunu do tepla a mšice stačily za týden nepozornosti zcela obalit opižlané torzo Grenada Seasoning. Takže denně jede vysavač a chystám druhý postřik ve sprchovém koutě - prostě romantika jak má bejt.