Venku zima, takže každý den (když dovolilo počasí) jsem lítal ráno z baráku do skleníku s tácy a večer zase do baráku - noční teploty padaly pod 5°C. Když to vypadlo optimističtěji, tak jsem je tam přes noc nechal, abych je po varování na mrazíky zase stěhoval do dílny na noc.
Mejto - sezóna 2023
-
- Stálý člen
- Reputace: 1144
- Obrázky: 0
Re: Mejto - sezóna 2023
Po delší odmlce aktualizace - roste to všechno jak prdlé a ještě cca týden zpátky skleník vypadal takto ...

Venku zima, takže každý den (když dovolilo počasí) jsem lítal ráno z baráku do skleníku s tácy a večer zase do baráku - noční teploty padaly pod 5°C. Když to vypadlo optimističtěji, tak jsem je tam přes noc nechal, abych je po varování na mrazíky zase stěhoval do dílny na noc.
-
- Stálý člen
Po víkendu se mírně změnil poměr vysazených vs. kelímkových - větší část už lebedí v hlíně venku (rajčata a celer) nebo ve skleníku (papriky a okurky). Menší část ještě prokrastinuje na tácech. Rajčata poběží na jiné zahrádky (příbuzenstvo a školka), papriky musím narvat na venkovní záhon, ale nějak není čas.

Jinak skoro všechny kvetou a plodí, jak kdyby za to byly placený. Barvu maj jak vyblitý zelí, ale oni se holky spraví - kompostu jsem jim myslím podsypal dost. A na zahradě čekají "archivní" dvouleté kvašené slepičáky, takže dusíku bude určitě víc než dost

Jinak skoro všechny kvetou a plodí, jak kdyby za to byly placený. Barvu maj jak vyblitý zelí, ale oni se holky spraví - kompostu jsem jim myslím podsypal dost. A na zahradě čekají "archivní" dvouleté kvašené slepičáky, takže dusíku bude určitě víc než dost

-
- Stálý člen
- Reputace: 3466
Zdarec Miki
Ehm ehm kokodák není na dusík...

Ehm ehm kokodák není na dusík...

-
- Stálý člen
Zase jeden REJPAL
Jo, vím že je tam toho víc užitečnýho, ale já to psal s ohledem na tu barvu lupení, kde evidentně chybí hlavně ten dusík.
Ale máš malé, bezvýznamné, lehce smazatelné plus - jak říkával náš pan učitel.

Jo, vím že je tam toho víc užitečnýho, ale já to psal s ohledem na tu barvu lupení, kde evidentně chybí hlavně ten dusík.
Ale máš malé, bezvýznamné, lehce smazatelné plus - jak říkával náš pan učitel.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Kontaktovat uživatele:
Parádní, výživu dořešíš a bude to ok.
- lazar
- Stálý člen
- Reputace: 3261
Tož totok...
, nespletl ses, nemáš to loňský fotky z červenca..

Každé sousto je lepší než to poslední..
> foto 2021 < - > foto 2022 < - > foto 2023 < - > foto 2024 < - > foto 2025 <

> foto 2021 < - > foto 2022 < - > foto 2023 < - > foto 2024 < - > foto 2025 <
-
- Stálý člen
- Reputace: 2977
- Kontaktovat uživatele:
- Blixa
- Stálý člen
- Reputace: 1328
Máš to parádne Miky, nech sa darí!
Hudobná výchova no.29 - Tisíc let - ...možná že spíme všichni...