PeM 2022
- radkiii
- Stálý člen
- Reputace: 370
- Obrázky: 0
Re: PeM 2022
Krásne ti to ide, typické okenné sadeničky 

- PeM89
- Nový člen
- Reputace: 90
18.4.2022 jalapena jedou hezky… objevuje se i cayenska paprika. Jinak už začíná i Peter Penis a vypadá to hrozne srandovně, ten tvar malých penisku… do týdne to bude lepší tak pak přidám foto. Jinak až teď mi začal uvést carolina reaper která má úplně maličké květy.

Otázka: mám to pohnojit? Máme doma slepice a kuřince a je to varianta o které zvažují. Nechci kupovat žádnou chemii zatím. Škůdce nebo nějaké jiné problémy zatím nejsou, rostlinám se daří tak jestli to není zbytečné. Popřípadě jak ideálně kuřince aplikovat. Diky za rady
Otázka: mám to pohnojit? Máme doma slepice a kuřince a je to varianta o které zvažují. Nechci kupovat žádnou chemii zatím. Škůdce nebo nějaké jiné problémy zatím nejsou, rostlinám se daří tak jestli to není zbytečné. Popřípadě jak ideálně kuřince aplikovat. Diky za rady
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Kontaktovat uživatele:
Pohnojit možná, ale ne slepičákama, ty až později. Jinak je lepší koupit slepičince tekuté, jinak se to musí prokvasit tuším. Nyni kravinec granulovaný do hlíny, případně tekuty a vitality komplex.
- PeM89
- Nový člen
- Reputace: 90
Nějakou představu mám, vezmu uzavíratelný kyblik, do toho kuřince a dešťovou vodu, promíchal a nechat dva týdny zavřené.
Tohle jsem dával tůjím, a za dva roky z 60cm měli přes 2m
Borůvkám to taky pomohlo tak by mohlo fungovat i na chilli.
Tohle jsem dával tůjím, a za dva roky z 60cm měli přes 2m
Borůvkám to taky pomohlo tak by mohlo fungovat i na chilli.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Kontaktovat uživatele:
Já takto nechával prokváše slepičincové granule, ale lepší pro mě je, koupit tekutý slepičák už hotový. Zkus a pak dej vědět.
- radkiii
- Stálý člen
- Reputace: 370
Kedysi som si namiešal do PETky tekutý slepičák na polievanie v práci. Časom to ale začalo strašne zapáchať a prakticky som to ani nemohol používať na zalievanie, lebo tá rastlina ešte dva dni smrdela hnusnou močovinou, do kancelárie úplne nevhodné.
Aké si mal skúsenosti napr. u tých tújach? Nesmrdelo to moc dlho? Mám ich na celkom frekventovanom mieste a nechcem, aby si susedia mysleli, že som si tam spravil záchod