Thomas 2022
-
- Stálý člen
- Reputace: 213
- Obrázky: 0
Re: Thomas 2022
Taky rád vidím že se trepadeira do werner rozmáhá. Minulý rok na podzim mi to přezimovanka zabalila a ty tři malé plody z neduživé kytky na vypalováku moc dobrou reklamu nedělaly, Jak poroste nová letos nevím, dobře že bude krytá z holešova)
-
- Stálý člen
- Reputace: 256
Děkuju Vincent
Četl jsem na ni samou chválu a zjistil jsem, že ji potřebuju mít. Snad mi vyroste a třeba budu most nějaké plody donést
Celkově jsem se snažil vybírat zajímavé kousky, jak na pohled tak chuťově.

- Chose Manuel
- Stálý člen
- Reputace: 603
já pěstoval Wernery první rok co jsem měl skleník, nechal jsem tomu uplnou volnost..ve finále z toho bylo křoví přes čtvrt skleníku
ale byla to jedna z nejlepšich papriček co jsem kdy měl

-
- Stálý člen
Tak včera to byl týden od výsevu, tak udělám krátkou aktualizaci tématu.
V loňském roce jsem klíčil dost na divoko jen v miskách u topení s drobným zakrytím a klíčení trvalo skoro 3 týdny a s asi 60% úspěšností. Po tom, co jsem tu nastudoval a protože mám rád hračky, tak jsem se na letošek trochu vybavil a zkusil to trochu lépe....
Den předem jsem namáčel, koupil jsem si vyhřívaný skleník, sice bez regulace, ale asi to stačí, sadím do jiffů, které jsem namáček ve vodě s ROOT!T first feed, tuším 5 ml/l. A jsem velice mile překvapen. I když možná platí to, co se tady u nás říká "Čím blbší sedlám, tym větší zemák"
[image]
[/image]
Po týdnu klíčení mám venku 82% semínek a vše se má celkem čile k světu a dělá mi velkou radost. Teď jen aby to vydrželo.
Dnes dorazil i substrát potom na další přesazování Biobizz Light-Mix, až budou velké půjdou do substrátu pro rajčata a papriky nebo do záhonku na zahradu. Hnojit se chystám Biobizz starter pack, mělo by tam být všechno a mají pěkně udělanou tabulku s dávkováním. Na větší experimenty se zatím nevrhnu, i když kdoví. Děláme to ať nás to baví...
Ať vám to všem roste a dělá radost...
V loňském roce jsem klíčil dost na divoko jen v miskách u topení s drobným zakrytím a klíčení trvalo skoro 3 týdny a s asi 60% úspěšností. Po tom, co jsem tu nastudoval a protože mám rád hračky, tak jsem se na letošek trochu vybavil a zkusil to trochu lépe....
Den předem jsem namáčel, koupil jsem si vyhřívaný skleník, sice bez regulace, ale asi to stačí, sadím do jiffů, které jsem namáček ve vodě s ROOT!T first feed, tuším 5 ml/l. A jsem velice mile překvapen. I když možná platí to, co se tady u nás říká "Čím blbší sedlám, tym větší zemák"

[image]
Po týdnu klíčení mám venku 82% semínek a vše se má celkem čile k světu a dělá mi velkou radost. Teď jen aby to vydrželo.
Dnes dorazil i substrát potom na další přesazování Biobizz Light-Mix, až budou velké půjdou do substrátu pro rajčata a papriky nebo do záhonku na zahradu. Hnojit se chystám Biobizz starter pack, mělo by tam být všechno a mají pěkně udělanou tabulku s dávkováním. Na větší experimenty se zatím nevrhnu, i když kdoví. Děláme to ať nás to baví...
Ať vám to všem roste a dělá radost...
-
- Stálý člen
Na Wernery a vlastně na všechny jsem zvědavý. Od každé odrůdy mám jen málo rostlinek. Spíš chci zatím ochutnávat a zjišťovat, co třeba nasadím ve větším množství. Vloni jsem začínal na celkem 10 rostlinkách, zjistil jsem, že je to málo, protože jsem to stíhal průběžně jíst a tu trochu, co jsem zavařil likviduju jak kobylka. Letos jsem zatím na 40 nasazených, tak snad se mi to nevymkne 

- lazar
- Stálý člen
- Reputace: 3261
Ta klíčivost je suprová...
, nezbývá než závidět...

Každé sousto je lepší než to poslední..
> foto 2021 < - > foto 2022 < - > foto 2023 < - > foto 2024 < - > foto 2025 <

> foto 2021 < - > foto 2022 < - > foto 2023 < - > foto 2024 < - > foto 2025 <
-
- Stálý člen
Sám se tomu divím a nemůžu uvěřit
Asi jsem nakoupil dobrý oddíl
Překvapilo mě, i že skleníček dokáže udržet rovnoměrnou teplotu, sondu mám asi centimetr nad vrchem jiffu. V místnosti okolo je 20.

-
- Stálý člen
- Reputace: 3467

Tady v okolí to všem už roste a Baron teprve vybírá osivo a neví co zapchnůt do země...
Chtěl sem v sobotu,ale to vím už ted´ že to neklapne...