Bohuzel zaskleni neni u nas mozne. Jsem v poslednim 5. patre a dostaneme maximalne strisku, kterou ted nemame.
Aby se mohl balkon zasklit, tak by se musely nejak udelat i steny te half lodzii a na to druzstvo uz nebude mit, i ted si budeme pujcovat.
Zasklit si budou moci balkony ti pod nami, na vlastni pest si myslim ale. Protoze ti alespon maji klasicky strop diky podlaze naseho balkonu.
Nic co by resilo zaskleni vsech neni v planu. Uvidime jak se to vyvrbi, budu muset byt pripraveny ze to budu muset presunout.
Martinuv balkon 2022
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Martinuv balkon 2022
Zasklít to jde i nahoře, také jsme to dělali, napasuje se to na tu stříšku. Udělali jsme to najednou, nebylo to už tak drahé, hlavně jednotlivě to nešlo, muselo by být povolení pro každého zvlášť a dostali jsme rozhodnutí od stavebního úřadu, buď všichni, nebo nikdo jinak to nejde. Takže jsme to zasklili komplet.
Na to bohuzel nebudou prachy, i ted si druzstvo bude muset nekolik mega pujcit a nam se zvedne platba do fondu oprav, dalsi vydaje i kdyby to melo byt "jen" treba 300tisic navic, uz se neschvali. Je to 40 balkonu. Navic vedle barak, podle ktereho se to nejspise bude projektovat, to nema. Jen vrchni maji sklenene strisky.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, rozumím... je to asi všude stejné. Tak hodně štěstí, ať to dobře dopadne.
Tak u me to ted vypada takto s pestovanim
Delaji leseni, zacnou cistit omitku, pak zacnou se sundavanim balkonu, zateplovat atd..bude to snad do Listopadu hotove.

Jedinne papricky ma mamka na balkone. Ty dve od Pedra ve velkem kvetinaci a pak malou "ala" peito de moca. Fotky nemam. Jeste nejsou ani plody ve final velikosti.
Tak snad vlakno 2024 bude, protoze 2023 nemelo smysl zakladat.

Jedinne papricky ma mamka na balkone. Ty dve od Pedra ve velkem kvetinaci a pak malou "ala" peito de moca. Fotky nemam. Jeste nejsou ani plody ve final velikosti.
Tak snad vlakno 2024 bude, protoze 2023 nemelo smysl zakladat.
- accuface
- Stálý člen
- Reputace: 3171
Smutný to pohled na prázdný balkon. Mě to bohužel čeká asi příští rok, máme v říjnu hlasovat o opravě teras. Takže já to budu mít naopak - zakládat vlákno pro rok 2024 asi nebudu, no uvidím, jak dopadne schůze.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Martine já si to prožil predloni, psal jsem to ve vlákně, akce na 2 mesice byla akce skoro na dva roky... snad to dopadne lépe.