Dva kere BB bude potreba sklidit do vikendu, protoze nekde jsou i mekka mista od suche hniloby. Jedinny ker co nese velike papricky v zelene barve je u zdi.
Martinuv balkon 2022
Re: Martinuv balkon 2022
Kdyz clovek nechce, dozravaji vsechny papricky najednou a vice nez tri tydny pred Vypalovakem. Je to i tim ze je letos mnohem vice slunicka a take se projevuje vyrazne predpest.
Dva kere BB bude potreba sklidit do vikendu, protoze nekde jsou i mekka mista od suche hniloby. Jedinny ker co nese velike papricky v zelene barve je u zdi.

-
- Stálý člen
- Reputace: 3466
- Obrázky: 0
Zdarec Marťas
Kufa to jsou ověšený palmy!¡

Kufa to jsou ověšený palmy!¡

No jsou, musim ale tedy dopovat silene wuxalem. I BB i Aji ma problemy s vapnikem jak to rychle roste.
BB pujdou vykrajet a ususit. Doufam ze opet dozraje dost tvrdych a nezasazenych suchou hnilobou do Zop.
Jako Mills vali neskutecne.
BB pujdou vykrajet a ususit. Doufam ze opet dozraje dost tvrdych a nezasazenych suchou hnilobou do Zop.
Jako Mills vali neskutecne.
-
- Stálý člen
- Reputace: 3466
Zdarec Marťas
Já včera poprvé naředil a zalil z nových kanďáčků dle tabulky tak uvidíme a Calmag dávám 10ml na konev a zatím pohoda!
akorát tak rostou moje papričky 

Já včera poprvé naředil a zalil z nových kanďáčků dle tabulky tak uvidíme a Calmag dávám 10ml na konev a zatím pohoda!

Vcera probehla nejvetsi sklizen BB.
Cca 3/4 kila.
Zajimave jak ruzne fenotypy se "rodi" seminka byla pouze z jedne BB papricky.
Nektere vypadaji jak Brown Moruga, nektere jsou zase uplne jine.
Spatne kousky na vyhozeni byly 4, dalsich asi 20 bylo potreba vykrajet od suche hniloby. Jedna mela plisen uvnitr. Nicmene zbyvajicich cca 80% bylo ok.
6pater na susicce.

Cca 3/4 kila.
Zajimave jak ruzne fenotypy se "rodi" seminka byla pouze z jedne BB papricky.
Nektere vypadaji jak Brown Moruga, nektere jsou zase uplne jine.
Spatne kousky na vyhozeni byly 4, dalsich asi 20 bylo potreba vykrajet od suche hniloby. Jedna mela plisen uvnitr. Nicmene zbyvajicich cca 80% bylo ok.
6pater na susicce.
Celkove na 3 kerich BB, jeste uzraje tak 60-80 papricek. Takze do Vypalovaku bude snad dost. Pevnejsi, ktere jsou teprve par dnu hnede jsem nechal na vetvich a uvidime. Aji Ahuachapau stiham ojidat a rozdavat. Je to spolu s Haba Pedro nejlepsi na prikusovani k jakemukoliv jidlu. Dozravaji kusove, tak uvidime. Wuxal pomohl, jiz nesesychaji. Dostaly ho holky nekolikrat.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Kontaktovat uživatele:
Jak ten BB chutná, voní a moc pálí Martine?