Zdarec. Paráda jako vždy pane kolego, máš super kytky, umíš to i bez světel. Hele ten Brazilskej duch, mám taky dva, tedy údajně čistý a rostou jakoby byly na steroidech. Jedna z kytek, která si od počátku říká o zvláštní pozornost, jsem na ně zvědav. V této souvislosti mám vždycky problém, některé kytky od kterých mám více sazenic, bych si chtěl nechat dvakrát, abych mohl porovnávat, místa málo druhů moc..... No napadlo mě, že v několika případech bych to mohl vyřešít i tak, že bych dal dvě kytky do jedný nádoby. Námětů na experimenty je spousta, věc že si potom rostliny konkurují bych neviděl tak moc žhavou, při dobrém přihnojení ve 20ce můžou prosperovat slušně, dalo by se říci keřovitě. Ještě jedna věc, když už jsem se ti namontoval do vlákna. Ty máš asi jednu z největších zkušeností s growbagy. Objevil jsem takový pytle v Hornbachu, možná by se daly použít, jde mi o ten materiál, není to textilie spíš hodně umělina, ale myslím, že u tohoto systému je důležitá prodyšnost materiálu..asi jedno balení (5ks ) koupím a třeba dva vyzkouším. Takže závěrem chilli zdar a Novým hybridním druhům + původu/historii již ustálených odrůd.zvláště.