O víkendu se dělalo dřevěné obložení a nad ním polička, rovnou jsem si zamluvil část police na papričky na zimu. Momentálně řeším osvětlení.
Kromě stěny se udělal i držák na balkon, aby měly kytky déle sluníčko a více světla, tak uvidíme jestli to aspoň trošku pomůže.
Papričky jsou uplně vlevo, kde je nejvíce a nejdéle sluníčko. Vpravo budou bylinky atd.
Vlevo TAKANOTSUME, pak 4x rawit v malých kelímcích jsou vyklíčení prckové.
Dnes přisly sazenice Jamajcan yellow a red a Five Chinense Multicolor, předpokládám že chuděry budou zítra rovné.
Jamajcan red přisly 2 sazenice, mám to nechat tak? Pokusit se rozplést? Střihnout a dat do lignohumátu jestli nezakoření?
A teď papání,
Momentálně mi chybí vitality komplex na rajčata a papriky, ten bude dnes. Mám v plánu míchat Hnojivo na rajčata a papriky + lignohumát + vitality komplex a zalévat s tím cca 1x týdně. Zpočátku asi poloviční dávku nad doporučovanou. Bude to tak ok?
Granulovaný hnůj zkusím do finálních nádob, v jakém poměru jej mícháte do substrátu? U něj mám pak v plánu dále držet 1x týdně lignohumát a až to pokvete tak guáno nebo slepičince. Bude to tak ok?
Moc se mi nechtělo toto téma zakládat, ale je to opravdu fajn, člověka to donutí si utřídit myšlenky, zapíše si je tu a vidí progress. Jako bonus si to příští rok oživí a lépe se z toho poučí.
Díky moc kluci a holky a mějte se krásně!