Bullets 2K18
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bullets 2K18
Ne tam je čárka NeemAzal, (ano) Rock Efect ne 
Mospilan, poslední možnost... napumpujes rosltinu toxiny a už je z ni nedostaneš za celou sezonu. Sice tam je ochranná lhůta, ale pořád tam neco je dle výrobce...

Mospilan, poslední možnost... napumpujes rosltinu toxiny a už je z ni nedostaneš za celou sezonu. Sice tam je ochranná lhůta, ale pořád tam neco je dle výrobce...
-
- Stálý člen
- Reputace: 422
Pořiď nimbovy olej a máš po starostech. Měl jsem úplně obsypanou růži (pomáhá to, na chilli pak nemám ani jednu) a stačil jeden postřik a vše je pryč
Pálí, pálí, to to pálí

- Tea Racer
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Nimobový olej je levnějsí varianta neem azalu, ale prý to dost zalepí rostliny.? Venku to nevadí, ale foliák a doma to je asi trochu problém.
-
- Stálý člen
- Reputace: 643
Mě jde právě o indoorovky, tak po příjezdu domů namíchám NeemAzal a aplikuju na kytky. Ještě je na trhu Zdravá zahrada přípravek proti škůdcům to je stejný bazmek jako Rock Effect? Forestina mívala vždy dobré věci právě...
- Tea Racer
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
To neznám, ale mám jeste Karanimbo, což je neco jako neem azal plus jeste karanga olej, venku jsem to dal jednou a pak neem azal a nemam tam ani mšici už pres mesic...
-
- Stálý člen
- Reputace: 643
Dik za info. Vcera probehla dekontaminace
doufam, ze uz bude klid. Vypada to ze indoorovky budou pro me v letosnim roce stezejni kytky. Pocasi, ktere tady panuje posledni mesic vubec kytkam nesvedci... Tento tyden kompletne proprsel (to je jeste slabe slovo pro ty privalove deste) a taky podle toho vypadaji. Jsem uplne zoufaly a mam chut se na to komplet vysrat a hodit kytky do popelnice
krasne kvetly, ale vse opadava, navic zloutnou listy. Proste katastrofa... 
- Tea Racer
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tady to je podobné, ale včera bylo hezky a spousty kytek najendou chytly barvu a začínají zrát. JInak já doma ted sprchoval asi 10 kytek, svilušky zase, večer jedu Karanimbu asi