Zdravim Chillenci,
Dnesni update nezvykle promichany doma / ve foliaku dle druhu papricek, at jsou aspoň trosku videt rozdily. Dnesni update na nejakou dobu poslední, zítra odjizdim na Mastrers of Rock . Ve foliaku to obstara tatka a doma mne papricky v sobotu zaleje mamka (hezky jsem je podelil, at se nehadaji

). V pondělí prijde kruty navrat do reality po 4 dnech metalu a 5 dnech nepretrzite konzumace alkoholu. Chudak ma jatra..

.
Jedna spatna zprava..ty kur*y mravenci natahali msice zpet :/. Pokud budeme pristi rok pestovat na stejnem miste (mame postaven uz novy foliak – z makrolonu), tak se na ne na jare musim podivat, nez zasadíme.
Este něco před fotkami..probehl první letošní kost plodu me uplne prvne v zivote vypestovane papricky. Tohoto vzácného okamziku se ujal Cayenne yellow – první plod dosti malicky. Pal byl dobry, chut tez, nemam této papricce co vytknout

. Byla to i ma první cerstva chilli papricka v zivote

.
Este “u mamy”
A ted uz ne..
Jak jsem zminoval v minulem update, musel jsem vyplet foliak..umorna drina, ale vysledek potesil (je poznat, ze jsem se tam pres hodinu lopotil)

.
Pred..
A kdyz je hotovo..
A taky celkovy pohled na domaci snazeni. Tam je situace trochu jina. Kytky narostli, ale plodit se jim nechce. Zatim ma par plodu Cayenne yellow, ale treba Habanero long white ci Rocoto spoustu nabehu na kvet, ale zatim kvet zadny. Kytky na vyrobenem stolku zatim krom Fillius blue ani nabehy na kvet. Zacinam si myslet, ze maji opravdu brutalni nedostatek svetla. Doma asi budu moci mit jen kytky, ktere se vejdou primo k oknu. Cili cca 4 – 6 ci 7 kytek.
A ted jiz po druzich papricek. Nejdrive druhy, ktere mam jen doma.
Rocoto
Habanero long white
Ted
Jalapeno early, ktere je jen ve foliaku
Jalapeno Maylon (tez jen foliak)
A ted jiz pro srovnani druhy, ktere mam doma i ve foliaku
Jalapeno Jalastar – jedine, ktere ve foliaku este neplodi
foliak
Doma
Ring of fire
Foliak
Doma
Fillius blue – na nem je doma videt nedostatek slunka, je ve druhe rade a je to videt uz na barve rostliny
Foliak
Doma
Elephant trunk
Foliak
Doma
Cayenne yellow
Foliak
Doma
Black scorpion tongue – I na teto rostline doma pozoruji nejspise nedostatek slunce i na zbarveni rostliny
Foliak
Doma
Pro dnesek vse,
Tak at to roste a pali,
AS