Pedro - nečekané chilli řádění
Re: Pedro - nečekané chilli řádění
Pěkné rostlinky, ten Brazilec je úžasnej.
- Lexter
- Stálý člen
- Reputace: 1300
- Obrázky: 0
Papričky došli, super a díky moc! Večer jak se vrátím od klienta dám košt a semínka schovám. Panděro budu mít naprané stejkem tak bych to měl zmáknout.
Jen přemýšlím jak ta semínka popíšu. Pedro 1, Pedro 2 (smrt), Pedro 3 (pohlazení).

No, mě dostane máloco: Bo Burnham - Can't Handle This
Nemáš zač.
Poslal jsem ti
Pretty in Purple - oražová s fialovou
African devil - červené
Habanero White - to je jasné
Quintisho - oranžové
Poslal jsem ti
Pretty in Purple - oražová s fialovou
African devil - červené
Habanero White - to je jasné
Quintisho - oranžové
Ahoj všem.
Dnes jsem část kytek zlikvidoval. Má být už ošklivo, tak jsem sklidil většinu co ještě na kytkách byla. Zůstalo na dozrání jen 5 kytek. Zbytek na kompostu, něco na zazimování, jestli to v paneláku nezdechne... Žena na mě koukala mírně naštvaně, ale obešlo se to bez nějakých řečí.
Takže dám jen tři rychlé fotky. Sklizené plody a osekané kytky.

No a začíná problém s výběrem na příští rok...vlákno ještě nekončí, neboť budu o víkendu zavářet a mixovat. No a pak už nevím...ta sezóna byla nečekaná a jsem moc spokojenej. Bylo paprik spousta.
Taky bych tady všem kdo se mnou měnil genetiku ještě jednou poděkoval. Fakt moc moc díky.
Odrůd na zkoušku je spousta a místa málo! Ach jo.
Dnes jsem část kytek zlikvidoval. Má být už ošklivo, tak jsem sklidil většinu co ještě na kytkách byla. Zůstalo na dozrání jen 5 kytek. Zbytek na kompostu, něco na zazimování, jestli to v paneláku nezdechne... Žena na mě koukala mírně naštvaně, ale obešlo se to bez nějakých řečí.
Takže dám jen tři rychlé fotky. Sklizené plody a osekané kytky.
No a začíná problém s výběrem na příští rok...vlákno ještě nekončí, neboť budu o víkendu zavářet a mixovat. No a pak už nevím...ta sezóna byla nečekaná a jsem moc spokojenej. Bylo paprik spousta.
Taky bych tady všem kdo se mnou měnil genetiku ještě jednou poděkoval. Fakt moc moc díky.
Odrůd na zkoušku je spousta a místa málo! Ach jo.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Kontaktovat uživatele:
Krásná práce!
Já to otrhám v neděli, někdy začátkem týdne čekej slíbenou ochutnávku ze Šumavy!
Já to otrhám v neděli, někdy začátkem týdne čekej slíbenou ochutnávku ze Šumavy!
- Lexter
- Stálý člen
- Reputace: 1300
Tak prima:
Sestra ochutnala ďáblíka a pak mě proklínala. Nevím proč, mě moc nepálil, tak jsem rozkrojil Habanero a dal jí čuchnout. No to už jsem si vyslechl sprostoty. Tak jsem si říkal OK, docela to táhne a strčil to do pusy. Zahrál jsem hrdinu a nehnul brvou. Prý až na změnu barvy obličeje to na mě nebylo znát. Všechny mi chutnali a vyseju je všechny.

Sestra ochutnala ďáblíka a pak mě proklínala. Nevím proč, mě moc nepálil, tak jsem rozkrojil Habanero a dal jí čuchnout. No to už jsem si vyslechl sprostoty. Tak jsem si říkal OK, docela to táhne a strčil to do pusy. Zahrál jsem hrdinu a nehnul brvou. Prý až na změnu barvy obličeje to na mě nebylo znát. Všechny mi chutnali a vyseju je všechny.

No, mě dostane máloco: Bo Burnham - Can't Handle This
To jsem rád, že zásilka potěšila.Lexter píše: ↑20 říj 2018 13:51Tak prima:
![]()
Popis ochutnávky haba mě pobavil, taky dělám doma chlapa s azbestovou hubou, ale moje holky už mě prokoukly. Prý začnu pokašlávat a jsem rudej jako rak.

Ale všechny co jsem ti poslal mi také chutnají. Hlavně mě překvapilo Quintisho. Krásná vůně a pohodovej pal.
Ahoj všem.
Tak jsem byl dnes kouknout na 5 posledních kytek...ve skleníku na ně hned udělali nájezd mšice, ale už na to kašlu.
Takhle vypadá pár posledních opozdilců. Ale vzhledem k počasí bude asi šlus..
Galadriel F1 - tvář jak z hororu

Jigsaw - má spoustu nezralých plodů

Goat´s Weed - také spousta tmavých krásných paprik je ještě na keři

Kathumby black - to samé jako předchozí kytka. A co se téhle odrůdy týká, tak doporučuji každému, kdo chce nejen hezkou papriku, ale i chutnou a dostatečně pálívou.

Tak jsem byl dnes kouknout na 5 posledních kytek...ve skleníku na ně hned udělali nájezd mšice, ale už na to kašlu.
Takhle vypadá pár posledních opozdilců. Ale vzhledem k počasí bude asi šlus..
Galadriel F1 - tvář jak z hororu
Jigsaw - má spoustu nezralých plodů
Goat´s Weed - také spousta tmavých krásných paprik je ještě na keři
Kathumby black - to samé jako předchozí kytka. A co se téhle odrůdy týká, tak doporučuji každému, kdo chce nejen hezkou papriku, ale i chutnou a dostatečně pálívou.