Bůhví co nám do vody přidávají. Ne, ani tahle zatím kromě ligna nic neměla. A i to jen 2x. Ale počítám, že každým dnem mi dají na jevo hlad. Musí.
Lexter - 2018, první řádná sezóna
- Lexter
- Stálý člen
- Reputace: 1300
- Obrázky: 0
Re: Lexter - 2018, první řádná sezóna
Bůhví co nám do vody přidávají. Ne, ani tahle zatím kromě ligna nic neměla. A i to jen 2x. Ale počítám, že každým dnem mi dají na jevo hlad. Musí.
No, mě dostane máloco: Bo Burnham - Can't Handle This
- honzek86
- Stálý člen
- Reputace: 761
Kámo a co ten větrák? Dobrý? O víkendu jsem projel 3 elektra a vrtulový větráky nejsou, jen teplovzdušný
že prý na ty vrtulový ještě není sezóna. Tak jsem si říkal, že okopíruju tvůj odkaz a vložím do košíka, je za dobrou cenu. Chodí v nějakým rozumným rozsahu tak akorát na pokrytí boxu? Já navíc právě experimentuju s rašelinovýma květináčema a některý se začaly v tom boxu z venku chlupatit (na okně vůbec) - musím je začít profukovat.

"Failure is simply the opportunity to begin again, this time more intelligently." (Henry Ford)
honzek86 2018 - první sezóna
honzek86 2019 - druhá sezóna
https://www.chilli-forum.cz/vnitrni-galerie-pestovani-chilli/honzek86-2019-druha-sezona-t7683-40.html
https://www.chilli-forum.cz/vnitrni-galerie-pestovani-chilli/honzek86-2019-druha-sezona-t7683-40.html
- Lexter
- Stálý člen
honzek86 píše: ↑26 bře 2018 08:22Kámo a co ten větrák? Dobrý? O víkendu jsem projel 3 elektra a vrtulový větráky nejsou, jen teplovzdušnýže prý na ty vrtulový ještě není sezóna. Tak jsem si říkal, že okopíruju tvůj odkaz a vložím do košíka, je za dobrou cenu. Chodí v nějakým rozumným rozsahu tak akorát na pokrytí boxu? Já navíc právě experimentuju s rašelinovýma květináčema a některý se začaly v tom boxu z venku chlupatit (na okně vůbec) - musím je začít profukovat.
Podívej, za tu cenu je více než excelentní. Tichý (jak jen vrtulový dokáže být, neruší mě ani trvale zapnutý přes dobu svícení) a v boxu ho mám na nejnižší chod, páč by mi jinak urval korunky. Na třetí výkon mi zavřel dveře.

Já bych bez pořádného větráku už nedal ani ránu. Zjištuji, že řádný profuk, odtah a výměna vzduchu jsou stejně důležité jako světlo. Foukal bych na ně i kdybych jel u okna.
Naposledy upravil 1 dne Lexter; celkem upraveno 26x.
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
s tímhle musím souhlasit, větrák dělá divy, kytky sou mnohem pevnější. Za chvíli jej už taky aplikuji.
- honzek86
- Stálý člen
- Reputace: 761
Tak jdu do toho
koupím ten tvůj

"Failure is simply the opportunity to begin again, this time more intelligently." (Henry Ford)
- Lexter
- Stálý člen
- Lexter
- Stálý člen
No a pokud to někoho zajímá tak tady jsou mé dva pralesy:

Dostali směs perlitu, substrátu, kompostu, hoštického granulovaného, krásné 2-litrové květináčky a odklizení do fóliáku. Včil se ukáže jejich potenciál. Do této doby jsou nich stále zákrsky, ale hádám, že mě ještě překvapí. Našlápnuto mají zajímavě.
No a omlouvám se za delší dobu nepřítomnosti. Zánět okolo mrtvé osmičky a tvář velikosti sloní prdele mi překazila chuť se starat o cokoli co se týkalo vnějšího světa.
Dostali směs perlitu, substrátu, kompostu, hoštického granulovaného, krásné 2-litrové květináčky a odklizení do fóliáku. Včil se ukáže jejich potenciál. Do této doby jsou nich stále zákrsky, ale hádám, že mě ještě překvapí. Našlápnuto mají zajímavě.
No a omlouvám se za delší dobu nepřítomnosti. Zánět okolo mrtvé osmičky a tvář velikosti sloní prdele mi překazila chuť se starat o cokoli co se týkalo vnějšího světa.