Tea Racer 2017 - vnitřní a balkonové pěstování
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3122
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tea Racer 2017 - vnitřní a balkonové pěstování
super .. přezimované kytky mají slušně našlápnuto !
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se po měsici vratil do práce a koukám deti se staraly, nic neuschlo, spíš z toho udelaly bahení rostliny 
Bishop v popredi po zimě a řezu vypadá parádne, v pozadí Long Slim Cayene má krásné plody, budou už červenat...

Panambi před a po řezu
Vpravo mensi v truhlíku je TS peach a uplně vpravo black olive, ta plodí neustále, ted tam je asi 10 plodů zralých.

Foceno jen mobilem...

Bishop v popredi po zimě a řezu vypadá parádne, v pozadí Long Slim Cayene má krásné plody, budou už červenat...
Panambi před a po řezu

Foceno jen mobilem...
- Tea Racer
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
- Tea Racer
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
- matoha
- Stálý člen
- Reputace: 564
- Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)
trochu nechápem ako to dokážeš
tie rastlinky vyzerajú také trochu utrápené oproti tým pestovaným v "normálnych" podmienkach ale keď ti moruga dozrieva v marci..máš taký svetlý byt že im to stačí?alebo na to "stačia" tvoje skúsenosti?

- Tea Racer
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
MOruga nasazuje plody, dozrává mi TS peach, tu jsem zasadil nekdy v létě asi srpen.... Byt mam na jih, zapad i sever. Na papričky neprisvetluji 
Zkušenosti nejaké mam z pestovaní citrusů, masožravek a tropů a subtropů, ale proč nemít chilli celoročně ne?
Jak myslíš a z čeho usuzujes že jsou utrápené?
Ty v praci asi trochu ano, okno na západ a nemaji moc péči... doma co mám vypadají dobre. 

Zkušenosti nejaké mam z pestovaní citrusů, masožravek a tropů a subtropů, ale proč nemít chilli celoročně ne?

Jak myslíš a z čeho usuzujes že jsou utrápené?

- matoha
- Stálý člen
- Reputace: 564
- Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)
tým utrápené som myslel to že tie rastliny nie sú také košaté alebo husté ako keď rastú vonku pri dennom svetle a na slnku.
pestuješ len na oknách alebo máš rastlinky aj ďalej napr v opačnom rohu kde slnko nedočiahne?myslím chilli.a neviem na ktorom poschodí bývaš lebo ja na druhom a na zastavanom sídlisku takže aj na okne je toho svetla veľmi málo.
pestuješ len na oknách alebo máš rastlinky aj ďalej napr v opačnom rohu kde slnko nedočiahne?myslím chilli.a neviem na ktorom poschodí bývaš lebo ja na druhom a na zastavanom sídlisku takže aj na okne je toho svetla veľmi málo.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jak co, mám rostlinky jak na severním, tak západním i jižním okně. Přes sezonu dávám lecos na balkon. Košaté je mám dost, seřezávám jak potrebuji (nebo jak je místo). Na ty panambi v práci nekoukej, to je takový pokus.
Pochopitelně venku je venku, ale nemám zahradu jen balkon. Sice máme pronajatou zahradu, ale tam to není jisté, letos tam snad neco dáme. Ale jak jsi videl, viz fotka mého avataru i doma lze docílit urodu jakou mnozí nemaji ani venku.
Pochopitelně venku je venku, ale nemám zahradu jen balkon. Sice máme pronajatou zahradu, ale tam to není jisté, letos tam snad neco dáme. Ale jak jsi videl, viz fotka mého avataru i doma lze docílit urodu jakou mnozí nemaji ani venku.