lemroun 2017
Re: lemroun 2017
Dobrá dobrá, budu teda dočkávat času, jsem si říkal, že dkyž to jsou ty annumky, co klíčí rychle, že budou tak do týdne ne přímo venku, ale aspoň trochu v náznaku.
Mimochodem, hodlám jich zítra přesadit do větších květináčků, píšete tu všude že až po listy, chápu to dobře, že když zasadím půl centimetru pod rozvětvení se prvních dvou lístků, že to stačí?
-
- Stálý člen
- Reputace: 250
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Dělá se to, když se rostliny vytahují. Jestli měly dost světla, tak to dělat nemusíš. na druhou stranu tím asi nikdy nic nezkazíš.
Koukám, že je to měsíc od posledního updatu, takže osobně si myslím, že se holkám daří dobře.

Jenom by mě zajímalo, co jsou tyhle fleky? Na těch rostlinách z mých semínek to došlo dokonce tak daleko, že se v tom místě udělala dírka v listu... Je to nějakej škůdce nebo to je pozůstatek nezalití? Začíná se mi to dělat už aji na jiné kytce a mám to i na těch mých okraskách z loňska a nic k tomu nemůžu najít... Dávám jim normální, převařenou vodu a semtam lignohumát. Vysazený byly do supresivního substrátu...

Jenom by mě zajímalo, co jsou tyhle fleky? Na těch rostlinách z mých semínek to došlo dokonce tak daleko, že se v tom místě udělala dírka v listu... Je to nějakej škůdce nebo to je pozůstatek nezalití? Začíná se mi to dělat už aji na jiné kytce a mám to i na těch mých okraskách z loňska a nic k tomu nemůžu najít... Dávám jim normální, převařenou vodu a semtam lignohumát. Vysazený byly do supresivního substrátu...