Aji Peruvian - docela slušně se rozjela. Pal slušný, chuťově bez překvapení.
Naganera. Oba keříky mám obsypané plody, začínají se zbarvovat do nádhérně svítivě červené. Zatím jsem neměl odvahu ochutnat.
Haba Yellow. Na tu se těším, semínka z kupovaného plodu co velice "zahřál".
2x Red Savina. Moc moc chutná)
Kupovaná sazenice Jolokia bez bližšího určení.
Datil. Ty jsem si zamiloval. Nádherná a velmi výrazná vůně i chuť. Dávám si je do šopáku a je to pecka!
Malawi. Poměrně velké kulaté papričky, rostou nejprve nahoru. Nejsem si uplně jistý jak má vypadat originál a jestli jsou čisté.
Penquin, takovej pěkně kompaktní keříček.
TSM. Mám dva keře, na každém cca 30+ plodů. Minulý týden jsme měli grilovačku a ochutnávali jsme první zralou TSM. Dali jsme si každý kousek cca 3x3mm a to ještě ze špičky a všichni jsme 10 minut brečeli a zajídali všim co bylo po ruce). Když to peklo skončilo tak jsem pocítil počínající závislost a musel jsem si dát ještě kousek. To už bylo trochu lepší, ale stejně síla. Smekám před Vámi co to dokážete strčit do pusy v celku, to chce odvahu.
Mochyně. Už s dětmi zobeme. Chuť je hodně zvláštní, s takovým "kvasným" ocáskem, jako kdyby byly přezrálé. Chutnají takhle ale i utržené plody které teprve začínají přecházet do žluta, takže je to asi správně.
Rajčata se už hrnou ze skleníku ven. Z červených mám letos Tornado a Start F1, oboje výnosem super, chuťově ale žádný zázrak. Na příští rok budu muset sehnat nějaké chuťovky na zobání. Budu rád za nějaké tipy co máte prověřené.
Rajče citrina. Ty nejsou špatné, výnos taky slušný.