Spomator sezóna 3
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3122
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spomator sezóna 3
Ano, původní velké listy v dolní části rostliny zežloutnou a pak upadnou. Na jejich místě vyraší nové zálistky. Klidně to oškubej. Je to normální.
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
Začínám tu pěkně zarůstat.

Aji Peruvian - je to taková vytáhlá mrcha co má jen pár plodů, ale myslím že ještě překvapí

Naganero F3 - 1.rostlina - neuvěřitelně obsypaná - tohle je jen část, celé se to nedá vyfotit

Naganero F3 - 2.rostlina - lehce opožděná, plody trochu jiné, protáhlejší

Red Savina - krásně tmavě zelený, neuvěřitelně hustý keř

Datil od OMA. Začal plodit před pár dny a už je velmi slušně obsypaný

Penquin

První papričky jdou do barvy - Haba Bonda

Rajčatům se také daří výborně

Rajče Citrina. Zatím můj favorit z rajčat co pěstuji. Mohutná rostlina se spoustou středně velkých rajčat. Jsem zvědavý na chuť.

Mochyně taky asi něco nadělí

A tady první náboje na příští sezónu od Stankar - díky. Klidně si napiště - rád se rozdělím.

Aji Peruvian - je to taková vytáhlá mrcha co má jen pár plodů, ale myslím že ještě překvapí
Naganero F3 - 1.rostlina - neuvěřitelně obsypaná - tohle je jen část, celé se to nedá vyfotit
Naganero F3 - 2.rostlina - lehce opožděná, plody trochu jiné, protáhlejší
Red Savina - krásně tmavě zelený, neuvěřitelně hustý keř
Datil od OMA. Začal plodit před pár dny a už je velmi slušně obsypaný
Penquin
První papričky jdou do barvy - Haba Bonda
Rajčatům se také daří výborně
Rajče Citrina. Zatím můj favorit z rajčat co pěstuji. Mohutná rostlina se spoustou středně velkých rajčat. Jsem zvědavý na chuť.
Mochyně taky asi něco nadělí
A tady první náboje na příští sezónu od Stankar - díky. Klidně si napiště - rád se rozdělím.
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3122
- Kontaktovat uživatele:
Naganero jede bomby. Datil vypadá, že je čistý. Chuťove je boží, máš se na co těšit. Na Mangovou omáčku nepřekonatelný.
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
Tak musíš pak dát recept. Mangovou jsem zkoušel loni podle nějakého receptu a rozhodně tam nesmím dát letos kmín, ten mi tam vyloženě vadil. A měl jsem jí málo pálivou, snědla to manželka s tchýní tak jsem si alespoň šplhnul.
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
Ty uz jsi mel prvni kostovacku ? Zavist, pane. Ja porad pokukuju, co bych utrhl, ale zatim se mi nic nezbarvuje. TSM plod je paradni 

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com