Ahoj. Máte li pochybnosti o tom, jak máte rozjetý papričky odjeďte na 6 dní, ovšem s tím, že máte zajištěno kvalitní zavlažování.
Dnes jsem se vrátil domů do Plzně z návštěvy rodiny doma v Budějicích. Těšil jsem se už ve vlaku, jak to budu prolézat a zjišťovat nové přírůstky.
A byl jsem překvapen, spokojen a nadšen. Kytky popojely jak vzrůstem, květem i nasazením plodů. Je to různý, některé druhy se opravdu do toho opřeli, některé zatím slibují a závdavkem jsou sporadické plody a bohatství květů.
Plodí mi Rocota, není to sice záplava plodů ale jsou tam a drží se.Je na ně čas, z první várky květů je toto úspěch, myslím, že se ještě nadechnou k velkýmu výkonu.
S hodně očekávaných bych zmínil ještě první plody na Jonahu, Machu Picchu, obsypaná miniaturními plůdky je i ,,zakrslá" favoritka Reaper Carolina...., stejně jako moje vnučka Karolína Hyperaktiv Modelína.

Bylo by co psát o hodně druzích, ještě v krátkosti zmíním, že obsypaný kulatými kukačkami je keř,zřejmě Jalapeňo Maylon X Chilhuacle Negro, na to jsem tedy úplně div živ jak se vybarví.
Hodím sem fotky, udělejte si obrázek a když mě nikdo nepochválíte, poklepu si na rameno sám.

No a na závěr, ještě jedna kuriozita.

Ať se Vám daří.