Taky jsem zazil nic dobryho to neniZrzek píše:Hořko-kyselá operace střev,přesně tak jsem se cítil po ochutnání.Vasjis píše:Ty extrakty jsou peklo chut zadna hořko kysela operace strev kytky super !!!
Zrzek 2016
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Re: Zrzek 2016
Krásně Ti to roste. Sám jsem zvedavej na birďáky, já je leto snejedu, ale kořeníčko super a sušej se raz dva. Jsem zvědav, jak v těhle kýblech dorostou, já je měl jen v truhlíku se šíŕkou jako ty v nich máš rajčata. Docela se divím, že tyhle levné spotřební truhlíky z marketů nejsou málo pro rajćata, které mají kořeny všude
Uvidíme, jak ti porostou 
Luxusní sazenice, to bude ouroda 
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 831
Je to 60-ka truhlík a zatím to se mi zdá stačí, už i plodí. Je možné, že jim bude nakonec těsno a úroda bude menší, ale jelikož to dělám poprvé a spíše ze zvědavosti tak by to ani nijak moc nevadilo.
Doufám, že úroda bude, jen aby to stihlo všechno dozrát.
Uznání potěší
Uznání potěší
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3154
- Kontaktovat uživatele:
Když tak budou dozrávat v obyváku s tebou u telkyZrzek píše:Je to 60-ka truhlík a zatím to se mi zdá stačí, už i plodí. Je možné, že jim bude nakonec těsno a úroda bude menší, ale jelikož to dělám poprvé a spíše ze zvědavosti tak by to ani nijak moc nevadilo.
Uznání potěší
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Chemie z čokoládovny to dožene vždyť to vidíš jak mu to jede chemikoviOMO píše:Když tak budou dozrávat v obyváku s tebou u telkyZrzek píše:Je to 60-ka truhlík a zatím to se mi zdá stačí, už i plodí. Je možné, že jim bude nakonec těsno a úroda bude menší, ale jelikož to dělám poprvé a spíše ze zvědavosti tak by to ani nijak moc nevadilo.
Uznání potěší
60cm truhlíky myslíš, no klasiky prostě
Těším se na další fotky, budu sledovat bedlivě 
Zrzo seš si jistej že to máš rajčata ode mě protože je máš nějaké velké oproti normálu