Ty 2 zelene jsou predcasne zklizene Hungarian Hot Wax, ty hubene cervene je mix Ring Of fire a Cayenne, podle me jde o jedno a to same, nevidim v nich zadny markantni rozdil. Uvidime co letos, az lody vyrostou tak je porovnam jeden vedle druheho, mozna ze tam nejaky rozdil najdu.Erben61 píše:JOJO Ty dvě světlezelený vpravo by měly být Cayenne -typická stavba a ty dlouhé hubenějsí Ringy.Nene to Ti nevyčítám ony annumky mají obecně větší snahu ve stadiu sazenic jít víc do výšky, zvlášt když nemají intenzivní svícení, já jen myslel že mají tak akorát čas do větších nádob, protože v těch kelímkách se zastaví
Viktor 2016
Re: Viktor 2016
A není rozdíl v chuti? Já měl pouze žlutý cayenne, ale byl ostrej jako břitva. Nevím jak má chutnat ROF.
Uvidime letos, tehdy jsem zadny velky rozdil v chuti nenasel, vsechno bylo pekelne ostre, ale pokud tam byla znat nejaka chut pres tu velkou palivost tak byla sladka coz by mohlo ukazovat na ROF.Pedro píše:A není rozdíl v chuti? Já měl pouze žlutý cayenne, ale byl ostrej jako břitva. Nevím jak má chutnat ROF.
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
ROF jsou poměrně nenáročný a plodný papričky. Žádný sraní s mladou paní a na to že je to poměrně malá a štíhlá paprička je dost jedovatá. U mě osobně je to tak asi vrchol co si dovolím schroustnout, řekl bych o stupínek pálivější než třeba Jalapeňo Summer Heat které někde udávají jako nejpálivější Jala. Ta pálivost je taky hodně srovnatelná když se povedou Cayeeny-červené. Žluté zkouším letos poprvé a jsem na ně zvědav, pro mě je o tak asi vrchol, co ještě můžu a chci požírat 

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
-
- Stálý člen
- Reputace: 643
- Obrázky: 0
Ještě se mi zdá že je rozdíl v růstu papriček ne? RoF rostou dolů kdežto Cayenne rostou všemožně i nahoru
zkušenost mám teda jen se žlutou ale letos jsem rozšířil i o červenou 

To jsem taky nekde cetl, kazdopadne zde je dukaz ze vsechny papricky rostly smerem dolu, tuto rostlinu jsem mel oznacenou Cayenne:Bullets píše:Ještě se mi zdá že je rozdíl v růstu papriček ne? RoF rostou dolů kdežto Cayenne rostou všemožně i nahoruzkušenost mám teda jen se žlutou ale letos jsem rozšířil i o červenou

Cayenny by měly růst dolů. Stejně jako RoF. Možná hned po odpadnutí květu, dokud je plod velmi malý, může trčet všemi směry. Ale později by se jak RoF, tak Caeynny měly stočit dolů.