Bullets 2016
-
- Stálý člen
- Reputace: 22
- Obrázky: 0
Re: Bullets 2016
Moc hezke vypestky, preju at se dari i letos. S vyberem ale neporadim nebot se letos chystam na prvni pestovani. Za okno a na balkon jsem si koupil Zimbabwe a pak mam par neznamych a druhou generaci Scorpion M. Doma mi ohnivaky taky moc nejedi, ale jinak chilli konzumujeme ve velkem. 

Moje první pěstování - Miky 2016 | You love it even it makes you cry.
-
- Stálý člen
- Reputace: 643
Děkuji za pochvalu i přání do dalšího roku. Taky dáváme chilli skoro do všeho
i obyčejný vývar bez čerstvě namletého chilli už není ten pravý. Ještě nejsem 100% rozhodnut co letos dám klíčit ale zatím to vypadá na seznam v prvním příspěvku. Letos mám sice na balkoně více místa než loni (konec pěstování cherry rajčátek) ale slíbil jsem že použiji jen jeden balkon a druhý bude k dispozici pro jiné účely ne jako loni 

- satana
- Stálý člen
- Reputace: 90
Průměr měli 21 a 24. A na výšku mají 20....Bullets píše:Kolika litrový květináč respektive jaký průměr si použil? Já mám doma průměr 21 a 27 pokud se nepletu
-
- Stálý člen
- Reputace: 643
Otázka do pranice pro zkušenější. Uvažoval jsem ještě mezi Habanero White nebo Fatalii White. Co je podle vás leší volba? Slyšel jsem právě dost ohlasů že Fatalii jsou lepší papričky než Habanera... 

Sto lidí, sto chutí. Každý ti řekne to svoje. Měl jsem možnost ochutnat obě a za mě je to Fatalii.
Fatalii white mam k dispozici stačí do PM napsat adresuBullets píše:Tak jen sehnat semínka