BlueShark 2016
Re: BlueShark 2016
Jinak u těch mrch vypadá že mám blbou hlínu, ale je stejná jako u všech jen zrovna trošku vyschlá nebo blbej úhel, ale je v poho, nevím proč jdou haba, morugy, ajiny, sweet a ramira a rajčata super, ale tyhle JAMAJČANI se serou...

- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3154
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
čau, plody vypadají jinak než UFO Jamajky tak jsme to nějak pomíchali. Musíme počkat na finální tvar a pak snad budem vědět  Buď rád Jamajky jsou hnusné jak prdel
 Buď rád Jamajky jsou hnusné jak prdel 

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
						- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 809
červená sušená jamaica je fajnOMO píše:čau, plody vypadají jinak než UFO Jamajky tak jsme to nějak pomíchali. Musíme počkat na finální tvar a pak snad budem vědětBuď rád Jamajky jsou hnusné jak prdel
 anebo zavařená ... jinak nic moc, OMO má pravdu
 anebo zavařená ... jinak nic moc, OMO má pravdu
					Naposledy upravil 1 dne oskar69; celkem upraveno 2x.

Já je chtěl na zavaření a plnění něčím. Hold almy od oskara to zvládnou. Fascinovalo mě na jamajce jaký maj tvar a jak hodně ploděj. Zas tak strašný chuťově nebudou. Struktura rostliny je jak jalapeňo jen víc roste a tenčí. No teprve mi vše obráží po fotonovém šoku a nebo nakvétá a ukazujou se první plody. Třeba jedno jala na balkóně je nejmenší a má 4plody a ostatní nic  ale už se kořeny rozrůstaj a kytky se odrážej. Hlavně rajský co jsem měl hubený dlouhý zesílily a krása.
 ale už se kořeny rozrůstaj a kytky se odrážej. Hlavně rajský co jsem měl hubený dlouhý zesílily a krása.

ale už se kořeny rozrůstaj a kytky se odrážej. Hlavně rajský co jsem měl hubený dlouhý zesílily a krása.
 ale už se kořeny rozrůstaj a kytky se odrážej. Hlavně rajský co jsem měl hubený dlouhý zesílily a krása.Re: BlueShark 2016
Všechny co dostaly prdu od slunce maj u listů mraky výhonků. Zasel jsem rajčata z globusu, tajové ty pidi co jsou na trsu po asi 10ti párech. Hodně s tím vaří v těch nóbl restauracích a u grilování. Zajímavé je a to je proč to píšu, ty výrostky u listů co se zaštipují, na běžných rajčatech tornádo atd, tak jsou u každého listu strašně silné a rostou jak... nikdy jsem to neviděl. Nestíhám to štípat, že by se to chtělo větvit úmyslně a mělo nechat? Neznáte ten druh?
Podobné tady http://goldgroup.cz/331-thickbox_defaul ... a-kg-i.jpg
Nemá někdo a druh cca. Velikost větší třešně...

Podobné tady http://goldgroup.cz/331-thickbox_defaul ... a-kg-i.jpg
Nemá někdo a druh cca. Velikost větší třešně...
Pěstovat je neumím, ale mám je orpavdu rád. Jsou moc dobrá.

- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3154
- Kontaktovat uživatele:
Mě tyto "cherry" rajčátka hodně praskaly a hnily po deštích, tak jsem to přestal pěstovat. Dej pak echo jak jsou na tom ty tvoje. Na kolik výhonů jedeš rajčate ? Na 1 hlavní ? Já občas nechám i 2-3 a přívážu jej pak na další tyčku.

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce