Ahoj malý update po seznamování s inkubátorem jsem to snad vychytal a pomalu to klíčí a postupně rozšiřuji počty druhů i sazeniček. Zatím jediné co my nevzešlo je bhut jolokia yellow, devils tongue, nějaký no name z loňska a Carolina reaper jinak děkuji Lobovi za Fatali white postupně obměňuji jiffy s dalšími druhy co chci letos sázet nové semínka v inkubátoru jsou ode dneška cheiro roxa 4x Fatali white 4x a 12x habanero bonda ma jacques seznam na začátku pak upravní podle toho co celkem vyklíčím ale ještě toho mám dost potřeboval bych aby to klíčilo rychleji
To jsem hodil do květináče semínko TSM ze sušičky to je od listopadu a ono to vyklíčilo postupně samo a je to už dlouho ale musela se prát o místo tak je tak malinká
2 Vasjis: ja to mam se seminkama od tebe takto: Bhut Jolokia zatim 0, TSM je polovina venku, Haba BMJ taky lezou a dokonce i jedno ze tri seminek 7Pot Douglah se ujalo
jinak od kdy tomu zacinate svitit ? mam je zasazene 10 dni a jsou to zatim takove slabe vytahle zdechliny
Přesně jak vylezou a mají svlečený semínko ze sebe tak dávám pod světlo a když mají helmu snažím se opatrně sundat. To mně sere že ti to taky neklíčí a omlouvám se za komplikace ale semínek jsem ti poslal snad víc než užiješ tak zkus ještě dát nějaký snad ti to vyleze já tomu dám do neděle a pak dám do jiffu nové semínka a uvidím no jinak TSM 2/2 a habanero BMJ jsem sázel včera tak nevím doufám že ti to vyleze a mně taky