Sklenik bol zakupeny ako skladacka ale niesom ziadny odbornik na taketo technicke veci, tak sme zavolali partiu ludi, ktory uz stym maju dlhorocne skusenosti a za 3 dni bolo hotovo...jo a diik
Ondova dzungla 2016
-
ondo
- Stálý člen
- Reputace: 220
- Obrázky: 0
Re: Ondova dzungla 2016
Teraz by hlavne mali rastliny poriadne vyrast, mali by byt mohutne aby nanich vyrastlo co najviac plodov, tie moje su este docela male a uz rastu plody, tiez som vahal ci mam stale otrhavat kvety a male plody ale bolo mi to luto, tak ich uz nechavam tak:P
Sklenik bol zakupeny ako skladacka ale niesom ziadny odbornik na taketo technicke veci, tak sme zavolali partiu ludi, ktory uz stym maju dlhorocne skusenosti a za 3 dni bolo hotovo...jo a diik
-
ondo
- Stálý člen
Tos, pridavam nejaky ten mensi foto update...rastlinkam sa lepsie ani darit nemoze:D...Vsetky rastu tak ako maju, odspodu paradne rozvetvene, na vacsine rastlin sa zacinaju udrziavat kvety a tvorit plody, az sa mi to zda podozrive ako ide vsetko hladko bez problemov:P Skoro vsetky rastliny uz maju nejake plody, hodim sem len zopar tych nazaujimavejsich 
Prve plody Aji Lemon na, ktore sa obzvlast tesim

Moje prvee morugy

Devil's Tongue White, zatial docela mala rastlina ale desiatky kvetov a uz aj vela malych plodov

Jalapeno Maylon, ktore sa asi zblaznilo a udrzi kazdy kvet, uz sa tesim ako sa donich zahryznem ;3....Po zvacseni fotky vidiet pekne aj vela malych plodov asi z kazdeho kvetu

Prva fotka je ta ista rastlina Sigareta de Bergamo fotena 22.6. a druha fotka fotena dnes 27.6...tieto baranie rohy budem asi do kyblov oberat:D

Este takyto pohlad do sklenika pre porovnanie z pred dvoch tyzdnov a dneska...na konci sezony sa tam ani chodit nebude dat:D

A nakoniec este nejake tie okrasky

A dalsich vela odrod ale nechcem to tu cele zaspamovat fotkami, tak to zas nabuduce:)
Uzivajte a nech sa dari

Prve plody Aji Lemon na, ktore sa obzvlast tesim
Moje prvee morugy
Devil's Tongue White, zatial docela mala rastlina ale desiatky kvetov a uz aj vela malych plodov
Jalapeno Maylon, ktore sa asi zblaznilo a udrzi kazdy kvet, uz sa tesim ako sa donich zahryznem ;3....Po zvacseni fotky vidiet pekne aj vela malych plodov asi z kazdeho kvetu
Prva fotka je ta ista rastlina Sigareta de Bergamo fotena 22.6. a druha fotka fotena dnes 27.6...tieto baranie rohy budem asi do kyblov oberat:D
Este takyto pohlad do sklenika pre porovnanie z pred dvoch tyzdnov a dneska...na konci sezony sa tam ani chodit nebude dat:D
A nakoniec este nejake tie okrasky
A dalsich vela odrod ale nechcem to tu cele zaspamovat fotkami, tak to zas nabuduce:)
Uzivajte a nech sa dari
No to je ale krasna dzungle
abys pak nepotreboval macetu az budes sklizet 
- franco
- Stálý člen
- Reputace: 134
Pekne sa ti darí, som zvedavý na fotku koncom augusta, ako sa predieraš na koniec skleníka 
-
ondo
- Stálý člen
Jo jo, nato som tiez zvedavy
Ak to bude taka dzungla ako si myslim, tak aspon budem spokojny, ze som to tak dokazal vypestovat
A hlavne budem vidiet ci dokazu tieto velke odrody byt aj takto blizko pri sebe a nabuducu sezonu to pripadne zlepsit/zredukovat :P
- Jahodove_pyre
- Stálý člen
- Reputace: 229
Ty časosběrné ukázky - pecka!
Doporučuju udělat každý týden jedno foto a na konci sezony udělat GIF
Doporučuju udělat každý týden jedno foto a na konci sezony udělat GIF
Always hard way
-
ondo
- Stálý člen
To mi presne napadlo tiez, zatial to mam len z troch tyzdnov po sebe a uz teraz to vyzera super:D
Napravo su hlavne chinesky ako TSM red, yellow, Bhutlah, Jonah...napravo vzadu devi's tongue white, haba red, bonda, aji lemon a ten kripel napravo dolu je habanero white
http://im2.ezgif.com/tmp/ezgif-1979384637.gif
Napravo su hlavne chinesky ako TSM red, yellow, Bhutlah, Jonah...napravo vzadu devi's tongue white, haba red, bonda, aji lemon a ten kripel napravo dolu je habanero white
http://im2.ezgif.com/tmp/ezgif-1979384637.gif
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Krása krása krása