Holu 2016
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Re: Holu 2016
Na tohle vlákno se moc těším tady bude paprik 

Nechci opakovat to co tunapsali už lidi přede mnou ale jinak to asi nejde, je to super seznam s celou škálou různých druhů, jsem hodně zvědavý na ty netradiční chilli odrůdy 

Děkuji všem za přání, ať se daří i každému z Vás.
Budu se snažit informovat co nejpravidelněji + nějaké povídání a zajímavosti k jednotlivým vzácnějším druhům budu postupně přidávat.
Sám se těším na to, jak se povede. Za vzácné druhy beru divoké papriky - prvních 8 druhů, které jsou červeně zvýrazněné.
Budu se snažit informovat co nejpravidelněji + nějaké povídání a zajímavosti k jednotlivým vzácnějším druhům budu postupně přidávat.

-
- Stálý člen
- Reputace: 3467
Zdar,laťka byla nastavena dosti vysoko v roce 2014 od velmistra pěstování pana Reguluse který dával přenádherný fotky a zajimavý info k jednotlivým druhům k tomu. Budu držet pěsti ať se ti dílo daří 

Dnes je to přesně týden, co jsem vysel semínka. Dneska už se některým holkám chtělo ven, aktuálně asi 8 druhů. Foto dodám až uvidím děložní lístky. 

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Tak, já vím, že to bude znít už jednotvárně, ale ... Moc parádní seznam! Obzvláště na ty první divoké odrůdy a na rokota jsem zvědav 

Díky, jsem rád, že se Vám všem ten seznam líbí. Co se týče těch divokých odrůd, dneska ráno mi udělalo velkou radost jedno Rhomboideum, které po jednom týdnu vylezlo, což si myslím, že je docela brzo a úspěch.Colostomizer píše:Tak, já vím, že to bude znít už jednotvárně, ale ... Moc parádní seznam! Obzvláště na ty první divoké odrůdy a na rokota jsem zvědav