Erben 61 - 2016
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
Re: Erben 61 - 2016
Zdravím a dnešní report je o tom, že jsem se asi zbláznil. Včera jsem vyzvedl z doručenky nový substrát, který mi byl doporučen :

Takže se chutě můžu pustit do nového výsevu. A zde jsme u toho.....neboť jsem v neděli spočítal druhy a došel k číslu 33. No to je výzva protože zpravidla budu dávat po 4 semenech takže když vzejde ,,jen´´ 75% semen budu mít kolem 100 rostlinek. Mám sice pár lidiček , kterým každoročně dávám sazenky tak když půlku rozdám pořád mi vychází 40-50 rostlin. Potěš pánbů, co budu s tolika chilli papričkama dělat netuším. Ale bude to krása už se těším na ty barvy a tvary. Dnes namočím semena a zítra až se vyspím po noční jdu do toho.Tak mi držte palce

Takže se chutě můžu pustit do nového výsevu. A zde jsme u toho.....neboť jsem v neděli spočítal druhy a došel k číslu 33. No to je výzva protože zpravidla budu dávat po 4 semenech takže když vzejde ,,jen´´ 75% semen budu mít kolem 100 rostlinek. Mám sice pár lidiček , kterým každoročně dávám sazenky tak když půlku rozdám pořád mi vychází 40-50 rostlin. Potěš pánbů, co budu s tolika chilli papričkama dělat netuším. Ale bude to krása už se těším na ty barvy a tvary. Dnes namočím semena a zítra až se vyspím po noční jdu do toho.Tak mi držte palce

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
-
- Stálý člen
- Reputace: 22
Tak to na tom budeme podobně, mám 34 rostlinek a na výsev čeká 55. Prostory nakonec budou, dokonce mám k dispozici i skleník tak jsem zvědav
. Ať se daří.

Moje první pěstování - Miky 2016 | You love it even it makes you cry.
Nic si z toho nedělej, nejsi v tom sám - ze 70 druhů jsem nakonec vybral "jen" užší skupinu 25 favoritů. Každý druh jsem dal po 2x, takže doma počítám taky tak 30-50 rostlinek.
A to nemusím říkat, že bych nejraději dal klíčit i dalš, neboť první vlna mi moc neklíčí..
Ať se daří.
A to nemusím říkat, že bych nejraději dal klíčit i dalš, neboť první vlna mi moc neklíčí..

Ať se daří.
-
- Stálý člen
- Reputace: 54
Me vylezlo prakticky vse, co jsem dal do hliny, takze budu mit taky cca 70 rostlinek.

-
- Stálý člen
- Reputace: 3467
No doufám že už budeš sadit ve stylovým 

- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
AHoj, tak dnešní report bude o tom, jak jsem se celou noční těšil jak budu sázet a pak když jsem se včera po poledni vzbudil, dal kafe a ještě jedno kafe, tak se do toho pustil. Sázel jsem, sázel a jakoby neubejvalo.Pak už jsem měl hlad , všude krabičky, -víčka jsem musel ještě provrtat, kartičky se mi rosypaly a vývar který jsem měl na sporáku se mi málem vyvařil, tudíž byl kocentrovaný jak kostky od několika nejmenovaných firem. Zkrátka jsem si to užil a OAALALÁ -tady je výsledek:

Můj původní seznam se díky překvapení od pana OMA taky o něco rozrostl ,takže zde je a OMOVY lahůdky jsou řazeny na posledních místech.
Black scorpion tongue
Trinidad kongo red
Devils tongue
7 Pod jonah
HabaOrange
Haba Red
Haba Bonda
Haba Chokolade
Black Pearl
Black Olive Ornamental
Manzano Red
Chupetinho Alaranjado
Bulgarian Carot
Banana Sweet
Cascabel
Salsa chilli
Candlelight
MultiPeq
Squash Jamaican Yellow
Scotch Bonnet
Cayenna
TSM
Bishops Crown
Bhut Jolokia Yellow
Anaheim
Border
Pequin
Jala Summer Heat
Jala Maylon
Thai Bangkok Ulpriht
Jala Herkules
Haba Brown Long
Haba Kukulkan
Haba Ivory
Malaysian Gorongong
Dorset Naga
a ješte od pana LOBA:
Pimento Africano
a Cheiro Roxa
Byla to krásná fuška a teď zbývá čekat a doufat že se mi vyhnou předchozí problémy. Je toho HAFO ale něco rozdám, kolega v práci se už poptává, cože jsem to vlastně schrastil a zasel a na mou odpověď, že mu tentokrát shoří nejen huba ale i prdel mu pro začátek vypadly voči
No a tak mě napadlo, že bych třeba vyhlásil, abyste si vážení kolegové zkusili tipnout kterážto kráska vyleze první a která první překoukne přes okraj kelímku a tím požádá o přesazení. Vítěze odměním zveřejněním a titulem Chilli Tipper 2016
No tak snad bude vše v POHO a chystám se koupit nějakej levnej avšak výživnej foťáček, abych mohl pěkně dokumentovat. Tak zdravím a těším se na odezvu a přeju Vám i sobě ať nám to roste. Zdarec
Můj původní seznam se díky překvapení od pana OMA taky o něco rozrostl ,takže zde je a OMOVY lahůdky jsou řazeny na posledních místech.
Black scorpion tongue
Trinidad kongo red
Devils tongue
7 Pod jonah
HabaOrange
Haba Red
Haba Bonda
Haba Chokolade
Black Pearl
Black Olive Ornamental
Manzano Red
Chupetinho Alaranjado
Bulgarian Carot
Banana Sweet
Cascabel
Salsa chilli
Candlelight
MultiPeq
Squash Jamaican Yellow
Scotch Bonnet
Cayenna
TSM
Bishops Crown
Bhut Jolokia Yellow
Anaheim
Border
Pequin
Jala Summer Heat
Jala Maylon
Thai Bangkok Ulpriht
Jala Herkules
Haba Brown Long
Haba Kukulkan
Haba Ivory
Malaysian Gorongong
Dorset Naga
a ješte od pana LOBA:
Pimento Africano
a Cheiro Roxa
Byla to krásná fuška a teď zbývá čekat a doufat že se mi vyhnou předchozí problémy. Je toho HAFO ale něco rozdám, kolega v práci se už poptává, cože jsem to vlastně schrastil a zasel a na mou odpověď, že mu tentokrát shoří nejen huba ale i prdel mu pro začátek vypadly voči

No a tak mě napadlo, že bych třeba vyhlásil, abyste si vážení kolegové zkusili tipnout kterážto kráska vyleze první a která první překoukne přes okraj kelímku a tím požádá o přesazení. Vítěze odměním zveřejněním a titulem Chilli Tipper 2016

No tak snad bude vše v POHO a chystám se koupit nějakej levnej avšak výživnej foťáček, abych mohl pěkně dokumentovat. Tak zdravím a těším se na odezvu a přeju Vám i sobě ať nám to roste. Zdarec

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erben 2017 Open
Pěkný seznam. Tak já tipuji že vyhraje Anaheim