Jako první začaly plodit a dozrávat okrasky, jedna by měla být Medusa a druhá Sangria Ornamental, ale vypadá to teda, že jde o Medusy - v růstu rostlin i plodů se hodně zasekly, možná je vysály mšice, s nimiž to bylo celkem nekonečné (žádná chemie, jen tymiánové maceráty a ruční práce - a nakonec se o ně postarali predátoři), nedávno jsem maličko přihnojil hošticema a lignohumátem, tak uvidíme
Malý pohled na parapet, vzadu se krčí Black Pearl, asi jim prohodím místo s tou přerostlou obludou co měla být Satan's Kiss a zatím nesměle vytahuje poupata. Ten keřík vpravo by měl být také Satan's Kiss, ten shodil několik desítek květů (tipuju přehnojení, ale kdoví) a konečně začíná držet plody, ty ale na SK moc nevypadají..
Tady detail na údajný SK:
Zato Black Pearl se celkem "vybarvuje"
Pohled do "koruny" - vlevo by měy být žluté kajenky, ale dnes se začla vybarvovat první špička, a vypadá zatím dost oranžově - loni rostly pospolu s čímsi červeným, co vypadá trochu jako tabasko - mám podezření na nějaké to kříženíčko... ale co jsou ty světlejší vpravo, je další záhada. Neoznačil jsem si je při finálním přesazení s tím, že už to přeci nezapomenu, ale každopádně je to opět něco ze semínka-chilli.cz, co nebude úplně přesně to "ono" - kupoval jsem vedle BP a SK ještě Loco, Sangria Ornamental a Medusu a nic z toho to určitě není... Nějaký tip?
Tady je detail prvního dozrávajícího plodu, dnes už je komplet červený
Poslední kousek na obývákovém okně - habanero se během července kapku rozjelo, tak uvidíme, co z něj bude...
A včera se vyloupnul i první plod
O druhém ložnicovém okně/oparapetu v dalším postu...