Jackof25 2015
Re: Jackof25 2015
Omlouvám se, že odpovídám až teď. Folii plánuju mít i další rok a pokud jí neprotrhnu nevidím důvod proč jí nemít i vícero let. Svítím jak zrovna můžu. Když je někdo doma tak až vstane rozsvítí a když jde spát zhasne. Nemají žádné automatické hodiny na 16/8. A někdy když není nikdo doma mají tmu než příjdu z práce.
Po delší době jsem zpátky se svým balkónem
Holky rostou jak z vody. Ještě narychlo jsem se rozhodl pro pěstování rajčat
mám tři druhy. Oranžové kulaté, žluté hruškové a červené masité. Abych pořád jen nepovídal zde jsou fotky 
Bhut Jolokia Chocolate

Rajčata

Tohle vzadu jsou Jalapeno Maylon jsou tam trošku utlačované

ale nevadí jim to

Bulharská mrkev (čili)

A na tohle jsem hrdý. Vlastnoručně vyroběný zavlažovací systém.

micro drop system 1-8litrů za hodinu

To je vše
pokud budete mít nějaké otázky neváhejte se zeptat
Ještě trochu povídání:
letos jsem se rozhodl pěstovat v nádobách z ikei viz: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/20206316/" onclick="window.open(this.href);return false;
a holkám se to VELMi líbí. Mám vždy dvě sazenice na bednu jen rajčata jsou tři. Dole jsou vyvrtané díry na odtok a prostředek je podložený prknem aby nepraskl pod tíhou hlíny. Zavlažování je vyvedené jen na rajčata, protože ty přes den usychala a častý nedostatek vody způsobuje praskání rajčat. Čili zvládá tyto teploty dobře a stačí zalít trochu ráno a večer. Hnojím vše Kristalonem pro plody a květ a dodávám vápník+ ještě lignohumátem.

Bhut Jolokia Chocolate
Rajčata
Tohle vzadu jsou Jalapeno Maylon jsou tam trošku utlačované
ale nevadí jim to

Bulharská mrkev (čili)

A na tohle jsem hrdý. Vlastnoručně vyroběný zavlažovací systém.
micro drop system 1-8litrů za hodinu
To je vše

Ještě trochu povídání:
letos jsem se rozhodl pěstovat v nádobách z ikei viz: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/20206316/" onclick="window.open(this.href);return false;
a holkám se to VELMi líbí. Mám vždy dvě sazenice na bednu jen rajčata jsou tři. Dole jsou vyvrtané díry na odtok a prostředek je podložený prknem aby nepraskl pod tíhou hlíny. Zavlažování je vyvedené jen na rajčata, protože ty přes den usychala a častý nedostatek vody způsobuje praskání rajčat. Čili zvládá tyto teploty dobře a stačí zalít trochu ráno a večer. Hnojím vše Kristalonem pro plody a květ a dodávám vápník+ ještě lignohumátem.
Naposledy upravil 1 dne Jackof25; celkem upraveno 6x.
To je dobrá JUNGLE
Jak se za ty rajčata dostaneš? 

No těžko xD jen to zalévání je obtížné, ale nemám jíné řešení jak je umístit. A abych pravdu řekl nečekal jsem, že ty rajčata takhle vyrostou.. xD
No já mám na balkóně tyčkové jen jedno, bude druhé z odštiplého. A je neskutečně velké, zdravé a silné... Má už asi 5 trsů rajčat a dalších 5 trsů květů. Sem nečekal a TORNADO jsem nikdy nezkoušel. A hle... Vyplatilo se, snad to rostlina udrží a uzraje to. Je to ve 20l nádobě cca odhadem. A když tak koukám pode mnou nebo po jiných balkónech, tak vidím ty sušinky nebo pohublé rostlinky kde je skoro jen stonek, asi bez živin
Dostává ta moje to co papričky no
Mít jich tam 5 tak balkón můžu zrušit 

Ten zavlažovací systém vypadá dobře
pochopil jsem to správně, že to neustále upouští malé množství vody, takže to zalívá rostliny vpodstatě přes celý den a noc?a dá se to nějak regulovat?

- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
U tohoto systému se reguluje každý zalivaci bod solo.... což je vhodne v menších podmínkách. ... a vyjde dost draho pokud by jsi měl tak Já Já 2 skleníky a cca 20 kýblu (70 zalivacich bodu) tak než to nastelujes tak už sklizis. .... a o ceně nemluvim.... ale jsou kapkovky se stalym průtokem a šteluješ cele větve. ... v každým skleníku mám 3 a kýble solo. ... Dají se tam ventily a těmi si je priskrtiš nebo povolis jak potřebuješ. ... da se koupit i redukce pro napájení z řádu.... ale samospádem tomu stačí taky.cakl píše:Ten zavlažovací systém vypadá dobřepochopil jsem to správně, že to neustále upouští malé množství vody, takže to zalívá rostliny vpodstatě přes celý den a noc?a dá se to nějak regulovat?
Pěstuji právě v menším a příští rok jdu na školu a stěhuji se do bytu, ale mám ten problém, že někdy budu i více dnů pryč a nevím jestli seženu někoho na zalévání, tak uvažuji o sestrojení nějakého takového systému takže pro mých zhruba a pouze 8 květináčů by něco takového mohlo být ideálnívavy.p píše:U tohoto systému se reguluje každý zalivaci bod solo.... což je vhodne v menších podmínkách. ... a vyjde dost draho pokud by jsi měl tak Já Já 2 skleníky a cca 20 kýblu (70 zalivacich bodu) tak než to nastelujes tak už sklizis. .... a o ceně nemluvim.... ale jsou kapkovky se stalym průtokem a šteluješ cele větve. ... v každým skleníku mám 3 a kýble solo. ... Dají se tam ventily a těmi si je priskrtiš nebo povolis jak potřebuješ. ... da se koupit i redukce pro napájení z řádu.... ale samospádem tomu stačí taky.