CO se stalo? Pokracuje to zloutnuti listu. Me se takto chovaji 2 kytky a prikladam to zrejme pocatecnimu preliti.
Jeste me napadly larvy smutnic. Mas zasypane kelimky/kvetinace piskem?
Berryho 2015
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Berryho 2015
Podle toho jak to Berry napsal, tak bych řekl že šlo o něco radikálnějšího než žloutnutí listů :-(MartinS píše:CO se stalo? Pokracuje to zloutnuti listu. Me se takto chovaji 2 kytky a prikladam to zrejme pocatecnimu preliti.
Jeste me napadly larvy smutnic. Mas zasypane kelimky/kvetinace piskem?
http://www.foto-tapety.cz
- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 784
Snad to nebude moc smutnej pohled 

- Berry161
- Stálý člen
- Reputace: 2
Snad to nebude tak hrozný jak to vyznělo ale jak furt koukám na ty žluťásky tak mě to hrozně deptá měsíc stagnace růstu a kopa koni kolem prostoru na foliaky tAky nějaké lihoviny mě trochu z ůžili bojujeme dal
Dovoluji si vstoupit do tématu, Je to asi tak měsíc co mi taktéže jedan rostlina začla žloutnout, myslel jsem že to bylo z přelití, nechal jsem vyschnout ale změna žádna naopak se to zhoršovalo, přiložím fotku, není to zase tak moc dobře vidět, protože svtělo z venku to dost zkresluje ale věřte že o proti jiným vypadá na chcípnutí :

Napadlo mě jí vytáhnout z kelímku a nestačil jsem se divit, vpodstatě substrát byl pryč a všude jen kořeny a na spodku byli nažloutlý. Počítal jsem s tím že kořenový systém bude veliký ale že až tak to jsem nečekal. Takže příčina je jasná, rostlina se dusila. Takže jsem jí přesadil z 0,5l do 1L kelímku je to týden a žádné zazračné zlepšení se nekoná ale an ise to nezhoršuje a kořenový systém se zase rozrostl což je dobré znamení a věřím že to bude dobré. Nicméně už mi začínají lehce žloutnout další a další rostliny a jemi jasný že chtějí víc místa.
Další věc je že to může být nedostatkem dusíku a jiných živin.
toto je dobré video : https://www.youtube.com/watch?v=gZH7TT59kAk" onclick="window.open(this.href);return false;
Napadlo mě jí vytáhnout z kelímku a nestačil jsem se divit, vpodstatě substrát byl pryč a všude jen kořeny a na spodku byli nažloutlý. Počítal jsem s tím že kořenový systém bude veliký ale že až tak to jsem nečekal. Takže příčina je jasná, rostlina se dusila. Takže jsem jí přesadil z 0,5l do 1L kelímku je to týden a žádné zazračné zlepšení se nekoná ale an ise to nezhoršuje a kořenový systém se zase rozrostl což je dobré znamení a věřím že to bude dobré. Nicméně už mi začínají lehce žloutnout další a další rostliny a jemi jasný že chtějí víc místa.
Další věc je že to může být nedostatkem dusíku a jiných živin.
toto je dobré video : https://www.youtube.com/watch?v=gZH7TT59kAk" onclick="window.open(this.href);return false;
Tady se asi projevil hodne predcasny predpest. Ja pocitam ze s 0,5l kvetinacky snad vydrzim az do Kvetna. Tak uvidime.
- Berry161
- Stálý člen
- Reputace: 2
vypadá to podobně i když to není moc vidět ale nevím zda je to ono mám většinu kelímků průhlednejch a nemyslím si že by se tam už nevešli

v růstu už se rozjeli a na těch fotkách hodně vystupuje zelená v reálu je to víc žluté

na téhle fotce je to sice blbě ale přeci vidět jak mi u pár rostlin praskají listy někde i na ploše zde na okraji

v růstu už se rozjeli a na těch fotkách hodně vystupuje zelená v reálu je to víc žluté
na téhle fotce je to sice blbě ale přeci vidět jak mi u pár rostlin praskají listy někde i na ploše zde na okraji