Celá druhá půlka pokoje volná.
 Celá druhá půlka pokoje volná.   A to tu ještě nemám vyfocenou ložnici ....
  A to tu ještě nemám vyfocenou ložnici .... Celá druhá půlka pokoje volná.
 Celá druhá půlka pokoje volná.   A to tu ještě nemám vyfocenou ložnici ....
  A to tu ještě nemám vyfocenou ložnici ....BlueShark píše:Aneb bydlíme a spíme v koupelně
Jako že si někdo do bytu nacpe hodně zvířat a je to samej chlup a špína, protože to nezvládá, to už jsem viděl.
Že si domu nacpe někdo kamarády a je všude bordel, to už taky.
Ale že si někdo domu přitáhne koníček, kvůli kterému nemá ani kde spát, to už je PŘEHNANÝ
BlueShark píše:Aneb bydlíme a spíme v koupelně
Jako že si někdo do bytu nacpe hodně zvířat a je to samej chlup a špína, protože to nezvládá, to už jsem viděl.
Ale že si někdo domu přitáhne koníček, kvůli kterému nemá ani kde spát, to už je PŘEHNANÝ
BlueShark píše:Aneb bydlíme a spíme v koupelně

Jsem si zrovna utrhnul tři Jalapena do zelného salátu, ale nějak to bylo slabý, tak jsem jsem si pak ještě utrh jeden RIng of fire jen tak. Na mě celkem síla, ale dalo se to. Ale i tak jsem to zapil. Mléko jsem neměl, tak jsem použil vodku.
  Jsem si zrovna utrhnul tři Jalapena do zelného salátu, ale nějak to bylo slabý, tak jsem jsem si pak ještě utrh jeden RIng of fire jen tak. Na mě celkem síla, ale dalo se to. Ale i tak jsem to zapil. Mléko jsem neměl, tak jsem použil vodku.
 Kdo ji máte - máte podobnou zkušenost?
   Kdo ji máte - máte podobnou zkušenost? 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti