Baron z Žop 2015
- 
				Baron z Žop
- Stálý člen
- Reputace: 3493
- Obrázky: 0
Baron z Žop 2015
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Re: Baron z Žop 2015
Nazdar šéfe! Jsi si jistý, že Tvoje Black pearl je skutečně Black pearl?  

- 
				Baron z Žop
- Stálý člen
 Zdar,no semínka jsem koupil od zdejšího GURU maistra Wikinga, který už dlouhou dobu sem nachodí, což je zajisté veliká škoda!!!! Semínka jsou ještě od něj a zrovna k týhle rostlině a ještě jedné co mám na parapetu a zkouším na ni bonchi můžu říct jen to že jak byly malý tak super temná barva listů,fialový kvítky a plody černý perly který teď už červenají ale listy vybledly... nu co už fčíl ??? Na semínkách který chci mít jistotu tak si koupím tady na fóru i když jako asi se i některým přihodilo že vyrostlo něco jinýho
 Zdar,no semínka jsem koupil od zdejšího GURU maistra Wikinga, který už dlouhou dobu sem nachodí, což je zajisté veliká škoda!!!! Semínka jsou ještě od něj a zrovna k týhle rostlině a ještě jedné co mám na parapetu a zkouším na ni bonchi můžu říct jen to že jak byly malý tak super temná barva listů,fialový kvítky a plody černý perly který teď už červenají ale listy vybledly... nu co už fčíl ??? Na semínkách který chci mít jistotu tak si koupím tady na fóru i když jako asi se i některým přihodilo že vyrostlo něco jinýho   
- Colostomizer
- Stálý člen
To černá perla určitě neníBaron z Žop píše:Zdar,no semínka jsem koupil od zdejšího GURU maistra Wikinga, který už dlouhou dobu sem nachodí, což je zajisté veliká škoda!!!! Semínka jsou ještě od něj a zrovna k týhle rostlině a ještě jedné co mám na parapetu a zkouším na ni bonchi můžu říct jen to že jak byly malý tak super temná barva listů,fialový kvítky a plody černý perly který teď už červenají ale listy vybledly... nu co už fčíl ??? Na semínkách který chci mít jistotu tak si koupím tady na fóru i když jako asi se i některým přihodilo že vyrostlo něco jinýho
 Ale nezoufej, loni i letos jsem dost kupoval přímo odtud od zdroje a to mi teda vyrostly věci
 Ale nezoufej, loni i letos jsem dost kupoval přímo odtud od zdroje a to mi teda vyrostly věci  Ale jako černou perlu mají černou perlu, to teda jo. Dej vědět na podzim, pošlu Ti balíček s perlí násadou ...
 Ale jako černou perlu mají černou perlu, to teda jo. Dej vědět na podzim, pošlu Ti balíček s perlí násadou ...Jo, a ještě by mě zajímalo, jak to děláš s tím rocotem na první fotce. Že je skoro po pohřbu a plodí

- 
				Baron z Žop
- Stálý člen
Zdar!!! No po pravdě že tomu malýmu zapškloňovi nedávám vůbec nic, jen ho sem tam zaleju vodou=žádný přesazení, žádný hnojky, žádný kropení zkrátka nic... Oproti tomu co mám pod ořechem kde mám rocotí kyblíky a těm se daří víc než dobře.Zitra odjíždím na týden tak pak hodím nějaký foto  

- 
				Baron z Žop
- Stálý člen
- Colostomizer
- Stálý člen
Zdar generále, moc pěkný! Dokonce i penisy maji odpovídající tvar 

To souhlasím. Moje PPP jsou nějk zmutované. Moc nepálí a tvar je špatnýColostomizer píše:Zdar generále, moc pěkný! Dokonce i penisy maji odpovídající tvar