Berryho stavba foliáku
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
- Obrázky: 0
Re: Berryho stavba foliáku
pěkná práce, se těším na pokračování
- Berry161
- Stálý člen
- Reputace: 2
dneska jsem nestihl fotky ale s tátou a švagrem jsme potáhli bez čelních stran foliák zítra udělám fotky
p.s. teda maxi pokud jsi ten svůj potahoval sám tak smekám nechtěl bych to dělat ve dvou natož sám
p.s. teda maxi pokud jsi ten svůj potahoval sám tak smekám nechtěl bych to dělat ve dvou natož sám
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Jsem zvědavý na fotky ..sleduji tvoje budování 
Všechny foliáky jsem dělal jen a pouze sám.... taky jsem u toho občas i pěkně nadával
Ten dřevěný má folii spojovanou a to po 2 metrových pásech ....ty z kari sítí mají folii kompletní. U dřevenýho byla pakárna folie na konstrukci pospojovat na střeše (folie překážela). U těch druhých bylo nejhorší v jednom člověku natáhnout folii přes konstrukci
Přeju ti ať to zdárně dotáhneš do konce..papričky se už těší do nového bydlení

Všechny foliáky jsem dělal jen a pouze sám.... taky jsem u toho občas i pěkně nadával

Přeju ti ať to zdárně dotáhneš do konce..papričky se už těší do nového bydlení

http://www.foto-tapety.cz
- Berry161
- Stálý člen
to je mi jasné ale včera jsem přepadl z lavičky při stavbě den jsem dodělal ale v noci jsem šel na pohotovost kvůli brutální bolesti ale je to jen naražený bohužel je to bok a šikmé svaly neudělám phyb bez bolesti a nedokážu dneska nic dělat i sedět nebo ležet je strašné natož natahovat folii a zrýt ve foliáku . snad ve středu budu schopen pokračovat ale dneska sotva lezu .
nicméně že jsi neuvěřitelně zručnej jsem viděl ale až při potahování se mi ukázalo že víc než jsem viděl z fotek já bych to bez pomoci nedal
folii jsem natahoval jako ty pásem 2 m šíře přes bok střecha a bok v jednom kuse myslím že jsi to dělal stejně
nicméně že jsi neuvěřitelně zručnej jsem viděl ale až při potahování se mi ukázalo že víc než jsem viděl z fotek já bych to bez pomoci nedal
folii jsem natahoval jako ty pásem 2 m šíře přes bok střecha a bok v jednom kuse myslím že jsi to dělal stejně
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné, krásně vyšponovaná folie
Máš jej v půlce zajímavě zlomený
Ale doporučil bych udělat příčné zavětrování rámů dveří ... časem se svěsí. Já ho tam nemám, ale mám tam dvoje kování, jak vnitřní roh, tak vingl zvenčí ...a i tak se po roce dveře trochu svěsily a hůř jdou zavírat.

http://www.foto-tapety.cz
- Berry161
- Stálý člen
díky ten zlom dělá nerovnej terén a to že spodní lať jej vpodstatě kopíruje a není v jednom kuse když se podíváš na předešlé fotky uvidíš že je to skrze železo prošroubované 12cm šroubem a tento způsob uchycení vyžadoval i jinou vejšku v každým poli a za další vodováhu jsem použil jen na střechu
a ne i na stojky ptž na nerovném terénu jsem se tím nechtěl zabejvat na funkčnosti mu to určitě neubere