Berryho stavba foliáku
- Berry161
- Stálý člen
- Reputace: 2
- Obrázky: 0
Re: Berryho stavba foliáku
Mám dotaz udávaná doba zrání papriček je myšleno od začátku růstu rostliny nebo plodů ?
Rekl bych ze od vykveteni. Od rustu rostliny mi to prijde dost brzo, abys v Unoru zasadil a v Dubnu-Kvetnu sklidil uz plne zrale papricky(kdyz pocitam 90 dnu udavanych u nejakych druhu).
Spis je realne kveteni v Cervnu a sklizen v Srpnu, plus dalsi kveteni treba v Srpnu a sklizeni nekdy zacatkem Listopadu.
Spis je realne kveteni v Cervnu a sklizen v Srpnu, plus dalsi kveteni treba v Srpnu a sklizeni nekdy zacatkem Listopadu.
- Berry161
- Stálý člen
myslel jsem si to taky jen jsem si to chtěl ujistit .
No uprimne, ja to taky nevim jiste. Ale neprijde mi realne treba u chinesek ktere zraji az 120 dnu, abych ze seminka za 4 mesice mel rostlinku vcetne zralych plodu. Naopak dle lonskych zkusenosti se mi potvrdilo, co v Cervnu kvetlo, tak v Srpnu bylo cervene a zrale.
- Berry161
- Stálý člen
a co hnojení kdy cca začít do země jsem zaryl granulovaný kravský co myslíte cca 14 dní počkat?
Vypada to jako normalni Msice bez kridel = zabit a hlidat rostliny minimalne obden na ne mrknout jestli jich neni vice.
- Berry161
- Stálý člen
tohle mšice je to zelený mšice mám na ibišku na zahradě a jsou černý dokonce to nechalo na jednom listu svlečku kéž by to žralo třeba svilušky