To chápu...dvě jsou maxsakevi píše:Uz nikdy nebudu varit tri omacky simultalnne

To chápu...dvě jsou maxsakevi píše:Uz nikdy nebudu varit tri omacky simultalnne

Jsem rád, že chutná
 Jsem rád, že chutná  
 Ahoj, ty jsi včera večeřel vtipnou kaši viď??? Myslím tím Tvou nabídku jedné omáčky za semínka. Četl jsi někdy za kolik se prodávají, v případě že jo tak bys měl  z  tý Tvý zázračný dýňový zavařeniny aspoň oloupat původní papír ze sklenice.
  Ahoj, ty jsi včera večeřel vtipnou kaši viď??? Myslím tím Tvou nabídku jedné omáčky za semínka. Četl jsi někdy za kolik se prodávají, v případě že jo tak bys měl  z  tý Tvý zázračný dýňový zavařeniny aspoň oloupat původní papír ze sklenice. 
  )
)  Tos mě teda rozesmál, ale neber to zle, to byla sranda. Myslím si, že jsi odvedl dobrou práci, pustil ses z voleje hned do pěkně pálivejch potvor a přeskočil jsi vlastně, myslím o dost hned v první sezoně běžnej, začátečnickej level. Máš pěknou terasu, takže věřím, že příští rok budeš zas o velkej kus dál, nebál bych se prorokokovat, že půjdeš ještě někam směrem k foliovníku.  A  že si hned vyrábíš výrobečky je i přes to opomenutí s tím papírem dost velká frajeřina
  Tos mě teda rozesmál, ale neber to zle, to byla sranda. Myslím si, že jsi odvedl dobrou práci, pustil ses z voleje hned do pěkně pálivejch potvor a přeskočil jsi vlastně, myslím o dost hned v první sezoně běžnej, začátečnickej level. Máš pěknou terasu, takže věřím, že příští rok budeš zas o velkej kus dál, nebál bych se prorokokovat, že půjdeš ještě někam směrem k foliovníku.  A  že si hned vyrábíš výrobečky je i přes to opomenutí s tím papírem dost velká frajeřina   Tak ať se Ti daří, vydrž v nasazeném pekelném tempu a chilli se Ti ďábelsky odmění. čau Vitas
 Tak ať se Ti daří, vydrž v nasazeném pekelném tempu a chilli se Ti ďábelsky odmění. čau VitasUživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů