Vavy.p sezona 2015
- Berry161
- Stálý člen
- Reputace: 2
- Obrázky: 0
Re: Vavy.p sezona 2015
Tak mám chlapy takovej pocit jako by jsme všichni žily s jednou ženskou
To ne, ale jsou to všechno ségryBerry161 píše:Tak mám chlapy takovej pocit jako by jsme všichni žily s jednou ženskou

- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Dneska ráno nechávám doma manželce 600,-....... to si mam něco koupit? Ne papričkam doveze ppl zářivky. ... a už se se mnou nebavila.... nemá to holka se mnou lehký. ..

JJ prostě pořád nějakej problém ale papričky to by jí jelo, nebo moje pekelný omáčky ty si dopřává ráda ale třeba že by těch kěců mohla mít mín to ne. Ale je fakt že i tak aspon chodí zapínat osvětlení když nejsem doma

Hmmm, to by chcelo kupit casovaclobo píše:Ale je fakt že i tak aspon chodí zapínat osvětlení když nejsem doma

-- 24 úno 2015 23:20 --
Hmmm, to by chcelo kupit casovaclobo píše:Ale je fakt že i tak aspon chodí zapínat osvětlení když nejsem doma

Fejzak:
Casovac neřeším, vím ze to není drahy ale takhle se na ty rostliny aspoň dvakrát denně podivam a nestane se ze bych zapomel zalit nebo tak něco a navíc jsem spis pro přirozenost tyhle vedecky vymozenosti moc nemusim
Casovac neřeším, vím ze to není drahy ale takhle se na ty rostliny aspoň dvakrát denně podivam a nestane se ze bych zapomel zalit nebo tak něco a navíc jsem spis pro přirozenost tyhle vedecky vymozenosti moc nemusim

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný.... já jsem salát vysel před 14 dny do teplého pařeniště.... čekám až vyleze. Ať ti roste 

http://www.foto-tapety.cz