Vavy.p sezona 2015
- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vavy.p sezona 2015
Tak dneska se mi nechtělo papričky uklízet do baráku, zakryl jsem je ve skleníku netkanku cca 3 vrstvy a strčil k nim teploměr. ... venku bylo minimum 4.2° a když jsem je sel ráno odkrýt. .. nestačil jsem koukat.... teploměr pod netkaným Stanem hlásil minimum 12.6° .... ty už se chudinky do baráku ne podivaj. ...Konecne bude ženská v klidu.
- vavy.p
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak si tak koukám na rocota a říkal si pročpak už nerostou..... uz jsem na to přišel nemají kam

Tak Grande picante už bydlí. ...

A včíl už všechny. ....

A jak jsem tak seděl odpoledne na s kávičkou ve skleníku a sledoval předpověď a papričky dosel jsem k tomu , že zítra asi půjdou do země aspoň ty co zůstávají ve starým skleníku
Tak Grande picante už bydlí. ...
A včíl už všechny. ....
A jak jsem tak seděl odpoledne na s kávičkou ve skleníku a sledoval předpověď a papričky dosel jsem k tomu , že zítra asi půjdou do země aspoň ty co zůstávají ve starým skleníku
- chilli-max
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná podívaná... s tou sobotou a nedělí to mám úplně stejně
Jo jo, rocota mají kořenový bal šílený ... taky mi už doma většina stávkuje, když bude v týdnu čas tak už půjdou ven do kýblů a na noc do foliáku.

Jo jo, rocota mají kořenový bal šílený ... taky mi už doma většina stávkuje, když bude v týdnu čas tak už půjdou ven do kýblů a na noc do foliáku.
http://www.foto-tapety.cz
Máš to parádní to se musí nechat 

- vavy.p
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Díky kluci . Tak čučím na předpověď ted se jedem potápět a k večíru jdou do země. .. uz to spravili minimum už mají 4° a to vím že umíme na 12 ve skleniku takze hurá do pořádný sezóny. .. 

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Moc pěkné! Smekám přehluboce 

- vavy.p
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Kluci díky. .... tak jsme se vrátily z potápění a tohle se mi povedlo....
Haba a menší chinesky..

TSM a jiní giganti.....

No a takhle všechno dohromady... ještě anumky čekají az se vyprazdni další sklenik a na lepší počasí chci je letos vyexpedovat do kýblů pod širák. ... jinak oproti loňskému roku budou doufám o něco větší misto 40 rostlinek spolu s asi 6 rajčaty a 2 okurkami ....jich tam mám jen 24 + 3 biquinha což by meli být 30cm keříky.

Zejtra ještě natáhnu kapkovku. ...a můžeme jet.....
Haba a menší chinesky..
TSM a jiní giganti.....
No a takhle všechno dohromady... ještě anumky čekají az se vyprazdni další sklenik a na lepší počasí chci je letos vyexpedovat do kýblů pod širák. ... jinak oproti loňskému roku budou doufám o něco větší misto 40 rostlinek spolu s asi 6 rajčaty a 2 okurkami ....jich tam mám jen 24 + 3 biquinha což by meli být 30cm keříky.
Zejtra ještě natáhnu kapkovku. ...a můžeme jet.....
Naposledy upravil 1 dne vavy.p; celkem upraveno 26x.